Teaser pentru Karma SC2: conceptul va fi prezentat oficial în luna noiembrie

de Daniel Popescu
Vineri, 08.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul american Karma a publicat un teaser cu conceptul SC2 pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles de la jumătatea lunii noiembrie.

La jumătatea lunii august, Karma a dezvăluit primul său concept electric sub forma lui SC1 Vision, despre care la vremea respectivă a menționat că indică direcția de dezvoltare a unor modele viitoare.

Constructorul american deținut de chinezii de la Wanxiang Group anunță acum că va prezenta în curând un nou concept, care a primit deja numele SC2.

Cu această ocazie, Karma a publicat și un teaser pentru noul concept, care urmează să fie prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, care își va deschide porțile pentru presă în 18 noiembrie.

Fără să ofere detalii concrete despre noul concept, Karma menționează că acesta "va reprezenta o evoluție dramatică a conceptului SC1 Vision", iar unica imagine prezentată arată vehiculul din partea de sus.

Pe de altă parte, Karma a anunțat că își va extinde aria de expertiză dincolo de simpla producție de mașini.

Cel mai probabil, americanii vor oferi expertiză și pentru clienți independenți care vor dori să folosească resursele companiei pentru a produce diverse modele.

"Karma evoluează dincolo de un producător auto pentru a deveni un brand de tehnologie care se concentrează în mod egal pentru a deveni o resursă de inginerie, design și incubator high-tech pentru alții", precizează Lance Zhou, CEO-ul Karma.

Mai multe detalii despre noua direcție a celor de la Karma vor fi făcute publice cu ocazia prezentării noului concept.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru