Karma oferă detalii despre un nou supercar electric: "Va avea 1.100 de cai putere și autonomie de 650 de kilometri

de Daniel Popescu, Foto: Karma
Joi, 28.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Karma a anunțat că viitorul supercar electric pe care îl va dezvolta pe o nouă platformă va avea 1.100 de cai putere și o autonomie de până la 650 de kilometri.

Karma a prezentat la începutul lunii aprilie noua platformă E-Flex dedicată pentru dezvoltarea unei game variate de modele electrice, printre care se numără și supercar-uri.

La vremea respectivă, producătorul american deținut de chinezii de la Wanxiang Group nu a oferit detalii concrete despre specificațiile tehnice ale viitoarelor modele, însă acum oferă o serie de informații.

Astfel, Karma a început deja să testeze (foto) viitoarea platformă pentru supercar-uri și își propune ca viitorul model de serie să aibă 1.100 de cai putere prin intermediul a două motoare electrice împrumutate de la Revero GT.

"Obiectivul este ca prototipul cu tracțiune integrală să atingă 1.100 de cai putere. O combinație de atribute, inclusiv cele două motoare amplasate în față și spate, vor genera o putere superioară pentru vehiculul de test", menționează Karma.

În plus, oficialii Karma susțin că prototipul este echipat cu o baterie de 120 kWh care ar trebui să ofere o autonomie de 400 de mile, echivalentul a aproape 650 de kilometri.

"Motoarele electrice față și spate și bateria de 120 kWh oferă prototipului o distribuție a maselor de aproape 50/50 și o autonomie de până la 643 de kilometri.

Motoarele electrice au deja peste 1.6 milioane de kilometri în testele desfășurate cu Revero GT", au mai precizat oficialii mărcii.

Via Electrek

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    nu prea inteleg dar se pare ca au luat supercaru pe platforma electrica din poza ca masini nu prea face firma asta doar promite.
    la fel nu stiu daca wangxiang e american sau danez ca escrocul henrik fisker care le-a vindut sandramaua dupa falimentare.
    tot e bine ca ies stiri fara numar din tot nimicul asta traiasca clicuiala.
    10 3
  • N-au zis cand o vor face :)
    4 2
  • Autonomia este de 650 km ori de pana la 650 km?!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru