Teaser pentru Peugeot 508 SW: francezii prefațează lansarea versiunii break pentru noul 508

de Daniel Popescu
Marti, 05.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a publicat un teaser care anticipează lansarea lui 508 SW, versiunea break a sedanului de segment D care a fost dezvăluit în februarie.

Peugeot a luat prin surprindere industria auto în luna februarie cu ocazia prezentării oficiale a noii generații 508, care a ieșit în evidență prin linii agresive de design și un interior spectaculos preluat de la SUV-ul 3008.

Constructorul francez pregătește deja lansarea unei versiuni break, care va putea fi văzută pentru prima oară în "carne și oase" cu ocazia Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

Primele imagini oficiale urmează însă să fie publicate în curând, iar constructorul francez a dezvăluit un teaser misterios pe rețeaua de socializare Twitter. Teaserul este însoțit de mesajul "Pentru a-mi descoperi identitatea trebuie să spargi codul", iar în background este vizibilă silueta blurată a lui Peugeot 508 SW, fără niciun fel de alte detalii.

Cel mai probabil, Peugeot 508 SW va păstra designul apreciat al lui 508, cu excepția părții din spate.

Gama de motorizări va fi cel mai probabil identică cu cea disponibilă pe 508. Oferta include un singur motor pe benzină PureTech, iar acesta are capacitatea de 1.6 litri și este disponibil în versiuni de 180 CP și 225 CP, însă cea mai puternică dintre ele poate fi însă comandată doar pentru versiunea GT a lui 508.

Între timp, fanii propulsiei diesel au de ales între motoare BlueHDi de 1.6 și 2.0 litri în versiuni de 130 CP, 160 CP și 180 CP. Motorul diesel de 130 CP este singurul din ofertă care poate fi comandat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, în timp ce toate celelalte versiuni vin exclusiv cu cutie de viteze automată cu 8 trepte.

508 va fi disponibil și cu o versiune plug-in hybrid începând din toamna anului 2019, însă nu este clar dacă aceasta va ajunge ulterior și pe 508 SW.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • si se va numi.....509 SW
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru