Teaser pentru Tesla Model Y: lansarea viitorului SUV electric al americanilor este așteptată anul viitor

de Paul Cosma
Miercuri, 06.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a publicat un teaser cu Model Y, viitorul său SUV electric ce ar urma să fie lansat în 2019, iar a cărui producție este programată pentru 2020.

Pe fondul unui început de an cu multe probleme, în care Tesla a raportat cele mai mari pierderi din istoria companiei, de 785 de milioane de dolari pentru primele 3 luni ale anului, americanii își păstrează optimismul.

Așa cum ne-a obișnuit, Tesla încearcă să distragă atenția de la problemele sale cu informații despre viitoare modele sau proiecte. De această dată, este vorba despre un teaser pentru Model Y, viitorul SUV electric al companiei.

Primele detalii despre SUV-ul compact au fost făcute publice încă de anul trecut, iar modelul va utiliza aceeași platformă ca și Model 3, însă CEO-ul Elon Musk a spus de curând că Model Y va avea un proces de producție revoluționar.

Șeful Tesla a declarat atunci că producția lui Model Y va începe în prima parte a anului 2020.

Via Insideevs

 

Comentarii (1)

  • Cercetarea si dezvoltarea unui model e o chestie, iar productia in masa este alta. Tesla pare ca a aflat lucrul asta "the hard way". Sunt convins ca o sa fie super ok si Model Y asta, doar sa ajunga sa-l si vanda.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru