Teaser video pentru hatchback-ul electric Volkswagen ID: germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată rapid

de Daniel Popescu
Vineri, 03.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un teaser video pentru hatchback-ul electric ID, iar germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată înainte de prezentarea oficială din luna septembrie.

Volkswagen a confirmat recent că va deschide în 8 mai precomenzile pentru hatchback-ul electric ID, iar acum crește tensiunea premergătoare evenimentului prin publicarea unui teaser video.

Postat pe contul de Youtube al reprezentanței din Italia, teaserul video are în centru un pianist și o serie de imagini de scurtă durată în care apare Volkswagen ID, inclusiv cu interiorul. Cea mai clară imagine arată partea frontală a hatchback-ului electric, inclusiv cu semnătură farurilor.

Anterior, Volkswagen a publicat o serie de imagini camuflate cu ID din timpul unor teste desfășurate în Africa de Sud. De asemenea, presa internațională a relatat recent că versiunea pentru care vor începe precomenzile în 8 mai va fi o ediție specială de lansare, iar aceasta va fi echipată cu un acumulator de 62 kWh.

Jurgen Stackman, responsabil în departamentul de marketing și vânzări, a confirmat practic ediția de lansare și anticipează că aceasta va fi epuizată până la prezentarea oficială a modelului electric din luna septembrie.

"Începând din 8 mai, clienții care vor să fie primii proprietari pot face o plată pentru a-și asigura o mașină din producția inițială.

Cred că nu este imposibil ca ediția de lansare să fie deja epuizată atunci când vom prezenta ID la Salonul Auto de la Frankfurt. Cifrele raportate de dealeri indică acest lucru", a declarat el citat de publicația Auto Express.

Potrivit unor informații neoficiale, versiunea de bază a lui Volkswagen ID ar urma să folosească o baterie cu capacitatea de 48 kWh și să aibă un preț de pornire de 29.990 de euro.

Via Auto Express, Caradisiac, Volkswagen Italia

Comentarii (4)

  • Dar bineinteles ca versiunea de baza nu va fi disponibila la lansare, asa ca EV-ul de 25kE anuntat cu mare tam-tam de nemti va fi "nitel" mai scump, cam 50k.
    Iar tripleta de clasa mica anuntata la sub 20k va fi probabil cam 30k.
    Un fleac, diferente insesizabile de catre clienti.. vai de noi.. asa ne vor obliga practic sa cumparam in continuare ce vor ei sa vanda: filtre de particule si catalizatoare.. HUAAAAAA!!
    12 5
  • ACE - Craiova
    Apropos de preturi - ESTIMATE - pentru Germania:

    ......pentru a minimiza pierderile, germanii vor lansa din start versiuni mai dotate pe piață, ce vor avea un preț de circa 35.000 euro – versiunile respective vor fi propulsate de un electromotor 170 CP, alimentat de la un set de baterii cu o capacitate de 62 kWh, capabile să-i asigure o autonomie de până la 550 km.

    https://piataauto.md/Stiri/2019/04/Volkswagen-va-da-startul-vanzarilor-primului-electromobil-din-seria-I.D.-saptamana-viitoare/
    15 1
  • La 35k cu dotari superioare si 62kWh ar fi foarte bine, daca ne gandim la ce putem cumpara acum EV cu banii astia. Un pret final de ~25k mi-ar conveni. O Kona full e 45k. Tare mi-e ca neamtu face doar diversiune..
    12 1
  • Chiar nu se vede că nu este nici un fel de teaser? În imagini e pur conceptul şi nimic mai mult
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru