Teaser video pentru Seat Ateca facelift: SUV-ul compact va fi prezentat în 15 iunie

de Daniel Popescu, Foto: Seat
Marti, 09.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat publicat un teaser video pentru Ateca facelift, care va fi prezentat în 15 iunie. Constructorul spaniol promite noutăți de design exterior și interior, dar și o gamă de motoare mai eficientă.

SEAT a confirmat oficial că va prezenta în 15 iunie un facelift pentru Ateca. Cu această ocazie, constructorul spaniol a publicat un scurt teaser video care oferă o perspectivă doar asupra părții din spate a SUV-ului compact și a semnăturii luminoase a stopurilor.

Pe de altă parte, Seat a oferit o serie de detalii despre noutățile pe care le va introduce pe Ateca facelift.

Producătorul menționează că va introduce "o estetică împrospătată și mai emoțională atât la exterior, cât și la interior, o experiență de utilizator complet conectată, mai multă siguranță și eficientă sporită".

În plus, Seat susține că Ateca facelift va beneficia și de motoare cu combustie internă "avansate", mai eficiente și mai performanțe, fără să ofere însă niciun detaliu suplimentar în această privință.

Presa britanică a relatat însă anterior ca Ateca facelift va prelua o bună parte dintre unitățile de propulsie introduse recent pe noua generație Leon, inclusiv versiunile mild-hybrid și plug-in hybrid.

În cazul lui Leon, versiunea plug-in hybrid are un motor pe benzină TSI de 1.4 litri și un motor electric, sistem care generează în total 204 cai putere.

Capacitatea bateriei este de 13 kWh și oferă o autonomie electrică de până la 60 de kilometri.

Via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru