Teasere cu viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: platformă împrumutată de la noul Seria 1 și versiune de top cu 306 CP

de Cornel Șocariciu
Marti, 15.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Seria 2 Gran Coupe. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar versiunea de top M235i xDrive va oferi 306 CP.

În urmă cu câteva luni, BMW a publicat o serie de imagini sub camuflaj din faza testelor finale cu viitorul Seria 2 Gran Coupe. Acum, oficialii producătorului german au publicat câteva imagini teaser cu noul model, iar conform unor surse apropiate companiei, prezentarea va avea loc în cursul acestei seri.

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va avea la bază platforma folosită de nemți pentru actuala generație Seria 1. Astfel, noul model va fi disponibil în versiuni cu roți motrice față sau în variante cu tracțiune integrală.

Așa cum era de așteptat, varianta de top a noului Seria 2 Gran Coupe va purta indicativul M235i xDrive și va fi echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 306 cai putere.

Potrivit unor informații neoficiale, BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea primi și o variantă plug-in hybrid asemănătoare cu cea a lui Seria 2 Active Tourer.

Publicul va putea admira în premieră noul Seria 2 Gran Coupe în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile în 22 noiembrie.

Debutul comercial este programat pentru primăvara anului viitor.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru