Tesla anunță un nou update: performanța lui Model 3 va crește cu circa 5%

de Daniel Popescu
Luni, 28.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va introduce un update prin care performanțele și autonomia lui Model 3 vor crește cu circa 5%, în timp ce pentru Model S și Model X îmbunătățirile vor fi de circa 3%.

Tesla intenționează să introducă în următoarele săptămâni un nou update software over-the-air pentru toate modelele sale din gama actuală.

Principalul vizat de update este Model 3, care va beneficia de un spor de performanță și autonomie de circa 5%.

"Ne așteptăm la îmbunătățiri over-the-air prin care puterea va crește pentru Model S, X și 3. Update-ul va sosi în următoarele săptămâni. Ar trebui să fie o îmbunătățire de putere de 5% datorită firmware-ului îmbunătățit", a explicat Elon Musk.

Totuși, presa internațională speculează că update-ul va aduce un beneficiu de numai 3% pentru Model S și Model X.

În plus, o serie de publicații anticipează că update-ul nu va fi disponibil pentru toate unitățile Model S și Model X comercializate, ci doar cele care folosesc o serie de tehnologii pentru motor similare cu cele disponibile pe Model 3. De asemenea, update-ul ar urma să îmbunătățească și procesul de încărcare la Superchargerele Tesla.

Cel puțin pentru moment, constructorul american nu a oferit însă informații detaliate despre îmbunătățirile concrete ale update-urilor. Cel mai probabil, acestea vor fi dezvăluite în momentul în care update-urile vor ajunge efectiv pe cele trei modele Tesla.

Via Electrive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru