Tesla confirmă oficial că va deschide un showroom și un service în România: constructorul a postat cinci anunțuri de angajare pentru București

de Daniel Popescu
Marti, 15.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a publicat pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru un showroom și un service în București. "Ne pregătim intrarea în România", menționează constructorul american în descrierea posturilor.

Tesla a confirmat pentru prima oară în mod public că intenționează să deschidă un showroom și un service pe piața din România.

Constructorul american a publicat în 14 decembrie pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru țara noastră, toate în București. În toate anunțurile de angajare, Tesla menționează explicit că se pregătește să debuteze oficial pe piața din România.

"Pe măsură ce ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutam să recrutăm un manager de showroom care să se alăture noii noastre echipe în București", menționează Tesla într-unul dintre anunțuri.

De altfel, două dintre anunțurile de angajare sunt publicate la categoria "Vânzări și relații cu clienții" pentru posturile de Store Manager și consultant Tesla. Pentru cel din urmă sunt disponibile mai multe locuri. Aceste anunțuri de angajare sugerează practic că Tesla va avea un showroom în România.

Pe de altă parte, alte trei anunțuri de angajare au fost publicate la categoria "Service & Energy Installation" pentru posturile de manager de service, tehnician service senior și tehnician service. Acest lucru sugerează practic că Tesla va avea un service în București. 

La sfârșitul anului trecut, CEO-ul Elon Musk anunța că Tesla va deschide magazine fizice în Slovacia, Croația, Serbia și "cele mai multe state est-europene" în prima parte a anului 2020. Cel mai probabil, România era încă de atunci pe listă, însă extinderea a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu este exclus ca sosirea oficială în România să aducă și primele Superchargere pentru încărcarea mașinilor electrice în țara noastră, informație vehiculată încă din 2016

Între timp, Ministerul Mediului anunța cu numai două luni în urmă că românii pot să cumpere mașini electrice Tesla prin programul Rabla Plus.

În acest an, pe piața din România au fost înmatriculat 56 de mașini electrice Tesla.

Via Tesla

Comentarii (23)

  • Iauzi Edikk, baga-te !
    26 8
  • abia astept!...acum sa vezi nenorocire!
    Lacrimi, suspine si sughituri!

    Iar dupa ce va fi gata fabrica din Berlin, si va pune Elon panselute la intrare... "plangea si caii de dric"...
    :))))
    10 17
  • Cum ar fi sa nu dea nenea Musk traditionala spaga romaneasca si sa nu primeasca autorizatia de functionare taman de la mediu?
    20 16
  • Edik e deja la coada... așteaptă sa depună cv ul
    18 14
  • Deja s a apucat sa taie boscheții pentru turnarea fundației noului show-room
    17 15
  • Dacă găsiți vreun cort pe vreun câmp din zona Bucureștiului sa strigați edik edik si ii spuneti ca nu se mai face reprezentanta la bucuresti
    15 16
  • Marian
    Se cam risca Musk cu alegerea asta.
    Majoritatea romanilor inca se gandesc la Diesel.
    E riscanta miscarea lui. Vedeti cine si ce comenteaza mai sus.
    Suntem involuati tare.
    Poate prin vestul si nordul Europei treburile stau diferit, dar la noi, e greu tare cu cocalarimea.
    18 38
  • @Marean
    Tu cu cine te certi atat?Sau poate vorbesti singur...
    21 16
  • di Zăl
    măh Mrene, noroc cu tine că mai ne ridici nivelul pă aicea că altfel ieream dă râsul progresimii dă pân țările cu apa caldă.
    Înțeleg că nu-ți poți lua pilulele dîn cauza cămeșii, da chiamă și tu asistenta. Dâaaa?
    29 15
  • Si acum sa vedem daca se poate cumpara cu cel mai mare bonus din Europa pentru electrice si cat mai rezista bonusul asta. Pariem ca vinde macar 1000 de bucati in 2021 ?
    23 5
  • @Marian. Cauta,te rog,pe Youtube exact asa"Alfabetul cu Vadim",litera M de la Marian iti e dedicata tie!
    16 18
  • Mariane prin februarie erau 164 masini Tesla in Romania, 100 de bucati au fost inmatriculate numai in 2019. Daca se va deschide o reprezentanta o sa se cumpere si mai mult stai calm. Aia se bazeaza pe studii, nu pe aparente ca tine.
    19 6
  • mircea badea
    trebuie sa mituiasca dna-ul securistic mai intai..
    18 17
  • Daca as locui oriunde pe aceasta planeta si:
    1) as avea 30-40 de ani;
    2) as fi pasionat de masini in general iar de cele electrice - in special;
    3) as cunoaste limba engleza foarte bine si - evident - limba romana,
    as aplica fara retinere la joburile pentru prima reprezentanta Tesla in sud-estul Europei.

    Cel mai fericit roman la aceasta ora este - probabil - George Buhnici!!!

    Bravo Tesla, te-ai cam lasat asteptata dar - nu-i nimic - prezenta ta in Romania, da deja fiori reci constructorilor auto "traditionali" prezenti aici de peste 20-25 de ani!

    Mult succes!
    19 23
  • @x"Daca as locui oriunde pe aceasta planeta" Daca ati locui in Elvetia,pe malul lacului Zurich,tot ati mai aplica pentru un post la Tesla Bucale?Dar daca ati fi un japonez in Tokyo care cunoaste bine limba engleza si ar avea intre 30-40 ani,ani cand altii isi intemeiaza o familie si se trag la casa lor,tot asa ati face? Chiar asa de mult sa merita Tesla de la viata incat sa dati o viata "oriunde in lume" pentrubuna de sclavete la corporatia Tesla in mizerabilul Bucuresti?
    17 12
  • @Tatraurs

    Why not?!

    Important este - pe cat se poate - sa faci in viata:
    1) ceea ce iti place;
    2) ceea ce iti duce un venit OK (si cinstit) - indiferent unde ti-ai practica meseria....

    Ce are Romania de-ti miroase?!
    15 17
  • @x Sa stii ca nu imi pute Romania,n-as (mai)da Romania pe aproape nicio tara din Europa de V si mai ales de N,sa se spele pe cap cu tarile lor "ca afara". Nu asta era intrebarea,daca ai trai la Tokyo,chiar crezi ca ar merita sa te transferi in mizerabilul Bucuresti pentru a lucra la o corporatie precum Tesla?Asta ti-ar placea sa faci sa te simti implinit,sa vinzi masini in Bucuresti?Zici ca Buhnici e cel mai fericit roman la ora asta,de ce? I s-a nascut un copil,a scapat de-o boala grea?
    https://buhnici.ro/despre-cipul-din-mana-mea/
    14 10
  • @x... cel mai fericit roman e cu siguranța edik
    16 9
  • LEXMARK
    Sa vezi acum salarii neplatite...si strategii de "antreprenori moderni".
    15 6
  • Hunter
    Macar nu mai e nevoit Buhnici sa se duca pana la Viena sa schimbe un parbriz :)))
    16 9
  • "Sperăm să deschidem în Slovacia, Croația, Serbia și cele mai multe state din Europa de Est în prima parte a anului viitor."

    De notat ca doar 3 tari apar cu numele, printre care si Serbia. Romania e la categoria si altele. Asta pt cei care aveau dubii ca suntem peste Serbia sau macar la egalitate.
    16 5
  • Primul supercharger va fi montat pe strada livezilor
    11 2
  • O veste buna!
    3 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru