Tesla întrerupe producția pentru Model S și Model X timp de 18 zile: cele două modele ar putea primi îmbunătățiri

de Daniel Popescu
Luni, 14.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că va întrerupe producția lui Model S și Model X timp de 18 zile, în mijlocul speculațiilor că producătorul american pregătește o serie de îmbunătățiri pentru cele două modele.

Presa internațională a anunțat încă din vara acestui an că Tesla va introduce o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X.

Speculațiile pe această temă au luat amploare după ce Tesla a anunțat în noiembrie mărirea prețurilor cu 5.000 de euro pentru Model S și Model X în Europa, cu un termen de livrare mai mafe decât în mod obișnuit: martie 2021.

Cea mai nouă informație anunțată acum de constructorul american reprezintă practic încă un indiciu în această direcție: producția lui Model S și Model X va fi întreruptă timp de 18 zile în perioada 24 decembrie - 11 ianuarie.

Teoretic, întreruperea este cauzată de perioada sărbătorilor de iarnă, însă pe de altă parte producția nu a fost întreruptă niciodată pentru un timp atât de îndelungat. În plus, producția pentru Model 3 și Model Y va fi întreruptă pentru o perioadă mai scurtă de timp.

De asemenea, întreruperea vine în contextul în care CEO-ul Elon Musk și-a anunțat angajații că cererea din această perioadă depășește capacitatea de producție.

"Suntem norocoși [...] că cererea este un pic mai mare decât producția în acest trimestru. Trebuie să creștem producția cât mai mult posibil până la sfârșitul acestui trimestru", a precizat Musk.

Potrivit unor informații neoficiale, Model S și Model X vor primi noi module de baterie și o serie de modificări la nivelul caroseriei.

Via Electrek

Comentarii (2)

  • Aha,intrerupe productia intre 24 decembrie si 11 ianuarie pentru ca sunt sarbatorile se craciun si anul nou,TOATE fabricile fac asta. Nu inteleg de ce la Tesla trebuie sa devina o stire,basca " intrerupem ca imbunatatim modelele" nu ca sunt sarbatori legale. Ps. Si Dacia intrerupe.
    6 2
  • @Tatra - pt ca se stie ca astia de la Tesla nu accept sindicate si oamenii nu au voie sa isi ia liber. le da sefu al mare doar cand are el chef. Si acum are chef sa fac update la masini :)))))))))))))
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru