Tesla Model 3 ar putea primi numeroase îmbunătățiri: un nou volan, faruri și stopuri actualizate și izolare fonică mai bună

de Daniel Popescu
Luni, 14.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla Model 3 ar putea primi în curând o serie de îmbunătățiri, printre care se numără un volan nou, faruri și stopuri actualizate sau o izolare fonică mai bună, potrivit unor informații neoficiale.

Tesla intenționează să lanseze un update important pentru Model 3, potrivit unor informații neoficiale care au apărut pe piața în China, acolo unde constructorul american produce modelul pentru piața locală la o uzină din Shanghai.

Sursele neoficiale afirmă că Tesla urmează să primească o serie de îmbunătățiri de design exterior la faruri și stopuri. În plus, portbagajul va putea fi acționat electric.

Pentru interior, sursele afirmă că Model 3 va primi un volan nou, dar și o serie de îmbunătățiri la consola centrală. Nu în ultimul rând, Model 3 ar urma să aibă și o izolație fonică mai bună decât în prezent.

Pentru moment nu este clar dacă și când vor fi introduse aceste îmbunătățiri. Cel mai probabil, dacă vor fi confirmate, îmbunătățirile vor fi introduse ulterior și pe versiunile din Europa și Statele Unite ale lui Model 3.

Pe piața europeană, Model 3 a avut vânzări de peste 95.000 de unități în anul 2019, însă ulterior vânzările au scăzut începând din luna aprilie a acestui an pe fondul pandemiei de coronavirus.

Între timp, pe piața americană, Model 3 a generat vânzări de aproape 140.000 de unități, pentru ca anul trecut să fie comercializat în aproape 159.000 de unități.

Via Teslarati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru