Testele inițiale au avut succes: Mercedes vrea să extindă proiectul livrărilor cu drona

de Petre Barac
Marti, 28.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz vrea să mărească numărul livrărilor cu drona pentru anul viitor, după ce compania a înregistrat peste 100 de “zboruri cu succes” în orașul elvețian Zurich.

În urmă cu aproape două luni, Mercedes începea un proiect pilot de livrări cu drona în Zurich. Proiectul avea la bază o furgonetă electrică destinată pieței de curierat, care putea să lanseze automat drone pentru livrări.

Circa 50 de clienți au comandat produse de la un magazin online, cu livrarea în aceeași zi. Mercedes spune că dronele sale au înregistrat peste 100 de zboruri, iar produsele au ajuns în siguranță la clienții lor. Succesul proiectului i-a determinat pe nemți să anunțe creșterea numărului de livrări cu drona pentru anul viitor.

“Toate așteptările noastre au fost atinse. Am obținut un scor perfect al livrărilor cu drona efectuate în siguranță”, a spus un oficial Mercedes.

Anul trecut, Daimler a prezentat o strategie prin care vrea să îmbunătățească timpii de livrare a produselor comandate online. Astfel, grupul vrea să investească peste 500 de milioane de euro în promovarea livrărilor cu drona.

Via Autonews

Comentarii (1)

  • Mi-as lua o drona cu camera, sa vad live împrejurimile, dar la ce taxe platesti la AACR, mai bine ies la picior pe teren !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru