Toyota Adventure Concept: teaser pentru un concept care va fi lansat în 30 noiembrie

de Daniel Popescu
Joi, 16.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va dezvălui în 30 noiembrie un concept pe nume Adventure Concept. Primul teaser indică faptul că noul concept este un SUV sau pick-up.

Toyota este unul dintre constructorii care mizează pe cel puțin o lansare importantă cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Constructorul japonez a dezvăluit că va prezenta în 30 noiembrie un nou concept, pe numele său complet Future Toyota Advanced Concept, pe scurt FT-CA.

Niponii nu au menționat niciun alt detaliu despre noul concept, însă au atașat un teaser care evidențiază partea frontală. Astfel, se observă că acest concept va beneficia de blocuri optice LED, dar și de lumini montate pe plafon.

Nu este foarte clar ce tip de caroserie va avea conceptul, însă cel mai probabil vorbim despre un SUV sau despre un pick-up, mai ales că piața americană apreciază astfel de modele impunătoare.

Deși în mod tradițional are un specific american, Salonul Auto de la Los Angeles se anunță deja unul destul de atractiv inclusiv pentru europeni. Pe lângă noul concept pregătit de Toyota, la evenimentul din Statele Unite se vor mai lansa, printre altele, și noul hibrid BMW i8 Spyder, noua generație Mazda6, noul Lexus RXL (versiunea cu 7 locuri a SUV-ului RX), dar și noua generație Jeep Wrangler.

Via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru