Toyota Auris - primul kit de tuning se inspiră din desene animate

de Bogdan Mirică
Luni, 08.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota Auris se bucură deja de primul său kit de tuning, oferit de specialiştii de la Modellista. Aceştia s-au lăsat inspiraţi din desenele animate cu roboţi Gundam.

Proaspăt lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris, Toyota Auris se bucură deja de primul kit de tuning din partea specialiştilor de la Modellista. Recunoscuţi ca fiind tunerii de casă ai constructorului japonez, cei de la Modellista s-au lăsat inspiraţi în modificarea noului Auris de către un serial de desene animate cu roboţi, botezat Gundam. Tunerii şi-au denumit până şi pachetul de tuning după un personaj al seriei animate: Char Aznable.

Compactul a primit un kit aerodinamic, ce include o extensie pentru spoilerul frontal, lumini LED repoziţionate, aerisiri montate pe capotă, praguri laterale, un eleron montat pe acoperiş, un deflector posterior şi patru ţevi de eşapament.

Pentru a desăvârşi kitul, Modellista a aplicat şi un colant de culoare roşie la nivelul caroseriei şi unul ce imită fibra de carbon pe acoperiş. Nu puteau lipsi nici jantele din aliaj, cu dimensiuni de 18 inch. Pentru interior, Modellista a ales aceeaşi culoare roşie, regăsită pe bord, pe volan şi pe levierul schimbătorului.

Lista modificărilor mecanice este destul de succintă.

Tunerii japonezi nu au înlocuit decât sistemul de evacuare şi au coborât şi rigidizat suspensia standard.

via carscoop

Comentarii (2)

  • Se potriveste de minune kit-ul inspirat din desene animate, este practic o recunostinta adusa caracterului acestui model.
    5 7
  • Acum vorbind serios, interiorul lui Auris chiar este desene animate fata de Golf7, de fapt cam fata de majoritatea concurentilor, o asemenea consola care se potriveste ca nuca-n perete nu mai are nimeni, si dupa cum pare si materialele sunt modeste, ca la o Toyota draga @mafia.
    7 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru