Toyota GT 86 primeşte un pachet Sport Line de la Wald International

de Sebastian Toma
Miercuri, 25.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Wald International au prezentat primele imagini ale pachetului Sport Line pentru Toyota GT 86.

Toyota GT 86 este deja un model favorit pentru tuneri, deşi a apărut recent pe piaţă. Cei de la Wald International n-au stat pe gânduri şi au creat un pachet de tuning pentru coupe-ul japonez de 200 CP. Acesta se numeşte Wald Sports Line şi prezintă mici modificări estetice, fotografiile ataşate fiind singurele detalii prezentate referitoare la noul pachet. Acesta include o nouă bară faţă, o bară spate cu difuzor integrat, un sistem de evacuare cu două ţevi pe fiecare parte şi un set de praguri laterale. De asemenea, aripile faţă integrează un set de fante de aerisire, menite suplimentării răcirii motorului boxer cu injecţie directă amplasat sub capotă.

Cei de la Wald oferă şi două seturi de jante din aliaj şi o suspensie sport pentru modelul dezvoltat de Toyota în colaborare cu Subaru. Tunerii au reuşit să-i confere lui GT 86 un aspect agresiv, care ar putea fi completat foarte bine de o serie de modificări sub capotă. Pentru moment, tunerii nu au prezentat detalii despre preţul acestui pachet şi despre eventualele modificări mecanice aplicate.

Esential 6 secunde îi sunt necesare lui Toyota GT-86 pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.
Alţi tuneri au mers mai departe cu GT 86 şi suratele sale de la Scion sau Subaru, oferind chiar şi versiuni decapotabile sau supraalimentate.
Toyota GT-86 este un model dezvoltat împreună cu partenerii de la Subaru şi este echipat cu un motor boxer aspirat de 2.0 litri, care oferă 200 CP şi angrenează roţile din spate. Noul GT-86 are nevoie de şase secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate atinge o viteză maximă de 230 km/h. pe piaţa internă, Toyota GT 86 pleacă de la 32.800 de euro cu TVA inclus.

Via Worldcarfans

Comentarii (1)

  • Mafia_no.1
    O masina devara,chiar isi merita tunning-ul.Nu numai ca va fi sportiva,dar va fi si fiabila pe termen lung.Bravo!
    7 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru