Scion FR-S, fratele american al lui Toyota GT-86, a fost transformat în roadster

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.04.2012
Cartel Customs, un tuner din California, a transformat coupe-ul japonez Scion FR-S într-un roadster. Modelul a renunţat la locurile din spate în favoarea unui aspect agresiv.

Toyota GT-86 promite să devină un model popular în rândul tunerilor. Spre exemplu, versiunea Scion a acestui model, comercializată exclusiv pe piaţa americană, a primit deja o versiune roadster de la un tuner curajos. Cei de la Cartel Customs au realizat o decapotabilă bazată pe Scion FR-S. Modelul este botezat ”concept”, dar exemplarul nu va da naştere unui pachet de serie pentru Scion FR-S. Pentru proiectarea acestui model, Cartel Customs a colaborat cu Iacono Design.

Versiunea roadster a lui Scion FR-S va fi prezentată la etapa din Long Beach a campionatului IndyCar din Statele Unite ale Americii. Cei de la Cartel au dus modificările la extrem în cazul acestui model, transformarea fiind inreversibilă. Pe lângă tăierea plafonului, tăierea geamurilor, eliminarea locurilor din spate şi aplicarea unui pachet estetic, Scion FR-S a rămas fără locurile din spate, acestea fiind înlocuite de o piesă din fibră de carbon.

Interiorul lui Scion FR-S are acum scaune de competiţie, o consolă centrală modificată, ceasuri de bord montate central şi a fost vopsit în roşu. La nivel mecanic, modelul a primit un kit ambreiaj de performanţă, un sistem de evacuare Greddy SP Elite, suspensii reglabile KW Clubsport, sistem de frânare Wilwood şi jante din aliaj de 18 inch echipate cu anvelope de performanţă Toyota Proxes R888.

Via | TheMotorReport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru