Toyota lansează două versiuni noi pentru Corolla: GR Sport condimentează modelul nipon cu accesorii sport, iar varianta Trek oferă o gardă la sol mai generoasă

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va introduce în gama Corolla două versiuni noi. Prima se numește GR Sport și propune o serie de accesorii de caroserie ceva mai agresive, iar a doua poartă numele de Trek și integrează o gardă la sol mai mare și protecții suplimentare pentru caroserie.

Noua generație Toyota Corolla este disponibilă în trei versiuni de caroserie: sedan, hatchback și break. Pe piața din România, modelul constructorului nipon este disponibil începând cu 17.744 de euro.

Pentru a condimenta și mai mult gama Corolla, Toyota a pregătit două versiuni noi pentru modelul de clasă compactă: GR Sport și Trek. Ambele variante vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Nivelul de echipare GR Sport a fost introdus în gama Toyota în cadrul Salonului Auto de la Paris de anul trecut, iar micuțul Yaris a primul model disponibil și în Europa care a beneficiat de noile modificări. Acum, versiunea GR Sport va putea fi comandată și pe Corolla (hatchback și break).

Japonezii propun o grilă frontală modificată, praguri laterale noi și un difuzor spate restilizat. Standard, unitățile comandate în versiunea GR Sport vor primi jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, lumini de ceață, faruri cu LED și noua nuanță de caroserie Dynamic Grey.

La interior, nivelul de echipare GR Sport propune scaune cu suport lateral îmbunătățit, tapițerie din piele și chiar și accesorii la nivelul planșei de bord cusute cu ață de culoare roșie.

Conform oficialilor Toyota, versiunile GR Sport vor putea fi comandate începând cu ianuarie 2020.

Cea de-a doua variantă propusă de Toyota poartă numele de Trek și va fi disponibilă exclusiv pe versiunea break. Varianta cross pregătită de japonezi propune o gardă la sol mai mare cu 20 de mm comparativ cu modelul de bază, protecții suplimentare pentru caroserie și jante speciale cu diametrul de 17 inch. De asemenea, niponii spun că versiunea Trek va fi echipată standard cu lumini de ceață, cu faruri cu LED și cu un ecran central de 7 inch. Scaunele vor fi îmbrăcate în material textil, iar anumite accesorii de interior vor fi fabricate din material plastic care imită textura lemnului.

Versiunea Trek va putea fi comandată începând cu luna august a anului curent.

Atât Corolla GR Sport, cât și Corolla Trek vor putea fi echipate doar cu sistemele hibrid din gama Toyota.

Clienții vor avea la dispoziție fie sistemul hibrid electric+benzină de 1.8 litri cu 122 CP, fie pe cel electric+benzină de 2.0 litri cu 180 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru