Tratament special pentru Mercedes-Benz Clasa G din partea tunerului Brabus: gardă la sol mai mare cu 40 de milimetri și 330 CP oferiți de motorul diesel de 3.0 litri

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Adventure dedicat modelului Mercedes-Benz G 350d. Tunerul german oferă atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri la nivelul performanțelor.

Brabus a pregătit un pachet de caroserie și un kit de performanță pentru off-roader-ul Mercedes-Benz Clasa G. Conform oficialilor casei de tuning, pachetul a fost dezvoltat pornind de la versiunea G 350d, modelul constructorului german fiind echipat cu motorul diesel de 3.0 litri.

Pachetul pregătit de Brabus poartă numele de Adventure, iar în urma modificărilor operate, propulsorul diesel oferă 330 de cai putere (+44 CP comparativ cu varianta de serie) la 4.400 rpm și 690 Nm începând cu 2.500 rpm.

În continuare, resursele sunt gestionate de o cutie automată cu nouă trepte și de sistemul de tracțiune integrală. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 7.2 secunde (cu 0.2 secunde mai rapid față de varianta de serie), iar viteza de top se oprește la 202 km/h (+3 km/h).

Pachetul Adventure propune și modificări exterioare. Nemții menționează prize de aer mai mari, protecții suplimentare fabricate din fibră de carbon, o capotă modificată și lumini suplimentare.

Ariprile laterale sunt și ele mai late, iar conform Brabus, jantele Monoblock R cu dimetrul de 20 de inch sunt încălțate cu anvelope dedicate ieșirilor în afara asfaltului. Tot pentru ieșirile în off-road, Brabus a pregătit suspensii modificate și o gardă la sol mai generoasă cu 40 de milimetri.

Comentarii (1)

  • Mai "bine" ii puneau o baterie mare deasupra si il faceau "full electric"...asa ca sa fie e-Brabus cu e-tunig e-co.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru