Tuning pentru Audi RS Q8 din partea Mansory: 780 CP și 0-100 km/h în 3.3 secunde

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 18.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Mansory introduce un pachet complet de modificări pentru Audi RS Q8. SUV-ul de performanță echipat cu motor V8 de 4.0 litri dezvoltă acum 780 CP și 1.000 Nm.

La finalul anului trecut, Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul RS Q8, iar începând cu luna aprilie, SUV-ul de performanță poate fi comandat și în România.

În utlimele luni, casele de tuning au venit cu diverse propuneri pentru îmbunătățirea performanțelor lui RS Q8. Tunerul de casă ABT a propus un pachet de performanță cu 740 de cai putere, în timp ce Manhart a pregătit un kit complet de modificări și o motorizare cu 900 CP.

Acum a venit rândul celor de la Mansory să lanseze o serie de accesorii pentru SUV-ul de performanță din Ingolstadt. Standard, motorul V8 de 4.0 litri livrează 600 de cai putere și 800 Nm, dar în urma modificărilor realizate de inginerii Mansory, unitatea dezvoltă 780 de cai putere și 1.000 Nm.

În urma acestor îmbunătățiri, RS Q8 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde, cu 0.5 secunde mai rapid comparativ cu varianta de serie. Totodată, viteza de top anunțată de Mansory se oprește în dreptul valorii de 320 km/h.

Mansory a pregătit și o serie de noutăți pentru exterior.

Tunerul introduce un splitter din fibră de carbn, praguri laterale noi, elemente speciale la nivelul grilei frontale, o capotă restilizată și un difuzor nou. Sistemul de evacuare propune patru terminații noi, iar jantele au un design nou. În plus, la nivelul caroseriei apar și o serie de elemente vopsite în roșu.

La interior, clienții care aleg serviciile Mansory vor putea comanda un volan nou cu elemente din fibră de carbon și o tapițerie neagră cusută cu ață de culoare roșie.

Via | Mansory

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru