Un Bentley cu care Cristiano Ronaldo a adunat amenzi de parcare de 220.000 de euro se vinde pentru doar 83.000 de euro

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Bentley Continental GT Speed, pe care fotbalistul îl conducea atunci când juca la Manchester United, se vinde pentru numai 83.000 de euro. Mașina are un record pentru amenzile de parcare primite.

Știm deja că unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei este și un fan al mașinilor rapide. Cristiano Ronaldo are o colecție impresionantă de mașini exotice, pe care o înnoiește destul de des. Din când în când, trebuie să mai și vândă din mașinile sale pentru a face loc în garaj.

Așa se face că un Bentley Continental GT Speed produs în anul 2008, pe care fotbalistul îl conducea atunci când juca la Manchester United, este scos din nou la vânzare. Mașina i-a adus lui Ronaldo și o mulțime de amenzi de parcare, estimate la incredibila sumă de 220.000 de euro.

Esential 58.000 de kilometri a adunat Bentley-ul lui Ronaldo în opt ani.
83.000 de euro este suma cu care se vinde fosta mașină a lui Ronaldo.
Bentley-ul, care este într-o stare ireproșabilă, cu un istoric de service la zi, a fost vândut de Ronaldo în anul 2009, atunci când s-a transferat la Real Madrid.
Iar acum este scos din nou la vânzare cu doar 65.000 de lire, adică echivalentul a 83.500 de euro.

Vânzătorul este o companie de mașini second hand din Marea Britanie, al cărei proprietar își dorea să participe alături de mașină la o cursă populară de 4000 de kilometri prin Europa. În prezent, fosta mașină a lui Cristiano Ronaldo a adunat doar 58.000 de kilometri.

Bentley Continental GT Speed este echipat cu un motor W12 de 6 litri, capabil să ofere 600 de cai putere și să imprime un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 4.3 secunde. Viteza maximă este de 325 km/h.

via mirror

Comentarii (5)

  • Cum era aia cu "in tarile civilizate, miltia... bla bla... e corecta si nepartinitoare"?
    7 4
  • Poate il cumpara PATRIARHUL sau STREZA !!!
    3 1
  • stire antica,deja sa vandut...
    2 1
  • Cocalarism curat in cadrul Grupului Vw. Numai cateva exemple:

    Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition (cine ar fi crezut ca o intrebare banala precum "ce masina ai?" se poate transforma intr-un roman), a fost inspirat din designul unor avioane acrobatice. Accente galbene si sapte stelute mici decoreaza tabloul de bord.
    Nu stiu cat de "acrobatic" poti fi cu un Bentley, dar cu siguranta uitandu-te la stelute te vei simti ca intr-un meteorit.

    Bugatti (marca frantuzeasca? yeah right!) a colaborat cu un producator german de portelan Konigliche Porzellan pentru editia speciala Veyron Grand Sport L'or Blanc. Modelul costa 2,4 mil $.
    Numai sa nu-i dai in judecata dupa ce o sa-ti scoti bucatile de portelan din retina, dupa ce ti-ai facut masina praf crezand ca Bugatti poate sa ia curbe.
    6 2
  • prin "cursă populară de 4000 de kilometri prin Europa", voiati sa va referiti la Gumball 3000?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru