Un nou teaser pentru Lexus LF-1 Limitless: japonezii dezvăluie blocurile optice ale conceptului

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat al doilea teaser pentru conceptul LF-1 Limitless, care dezvăluie semnătura blocurilor optice.

La începutul lunii decembrie, Lexus a dezvăluit un teaser pentru un concept pe care îl va prezenta în detaliu cu ocazia Salonului Auto de la Detroit din luna ianuarie, iar imaginea respectivă sugera existența unui plafon plonjat și stopuri generoase.

Iată însă că acum japonezii au publicat un scurt clip video pe rețeaua de socializare Facebook care arată semnătura blocurilor optice, una asemănătoare cu cea întâlnită deja în gama Lexus. Din păcate, Lexus nu a oferit niciun fel de alte informații despre noul concept.

Totuși, în urma publicării primului teaser, știm deja că Lexus descrie noul concept drept un "crossover fără limite" gata să rescrie limitele în ceea ce privește luxul. Prin urmare, ne putem aștepta ca noul concept să anticipeze lansarea unui nou SUV sau să indice măcar linia de design pentru următoarele SUV-uri ale companiei.

Conceptul LF-1 Limitless este desenat de oamenii din cadrul centrului de design Calty din California, astfel că va avea mai degrabă influente americane în detrimentul celor specifice japoneze.

Via Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru