Un nou teaser pentru Volkswagen Nivus: noul SUV coupe va fi prezentat în 28 mai

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Miercuri, 27.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un nou teaser pentru SUV-ul coupe Nivus, care va fi prezentat oficial în 28 mai. Modelul va fi disponibil inițial în Brazilia, însă ulterior va ajunge și în Europa.

Volkswagen a anunțat că prezentarea oficială a noului SUV coupe Nivus va avea loc joi, 28 mai, începând cu ora 17:00, ora România, iar evenimentul va fi transmis în direct pe internet.

Cu această ocazie, constructorul german a publicat un ultim teaser pentru noul model, iar acesta scoate în evidență o mare parte dintre elementele de design ale părții frontale.

Potrivit unor informații oficiale anterioare, Volkswagen Nivus va fi produs în Brazilia, iar aceasta va fi și prima țară în care noul model va fi disponibil. Mai târziu în acest an, modelul va ajunge și în Argentina, iar anul viitor va fi disponibil și în alte piețe din America de Sud.

Anterior, Volkswagen afirma că Nivus va fi comercializat pe piața europeană începând din 2021, însă germanii menționează acum că acesta este de fapt un plan pe termen lung, fără să mai avanseze o dată concretă.

"Pe termen lung, noul model va fi de asemenea lansat la nivel internatonal, iar o versiune europeană va fi disponibilă la vânzare", precizează Volkswagen într-un comunicat de presă.

Volkswagen Nivus este dezvoltat pe platforma MQB A0 a Grupului Volkswagen, iar în America de Sud va putea fi achiziționat cu un motor pe benzină de un litru care va avea versiuni de 115 cai putere (cu cutie manuală) și 128 de cai putere (cu cutie automată).

Germanii vor implementa un instrumentar digital de bord și un sistem de infotainment cu ecran touch, în timp ce portbagajul va avea 415 litri.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • Bine ca nu ii zice Virus... motor 1.9... cov...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru