Un puști de 20 de ani și-a incendiat Ferrari-ul 458 Italia pentru că își dorea unul mai nou

de Bogdan Mirică
Marti, 11.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un tânăr elvețian, care mai avea în garaj alte 14 de mașini exotice, a dat foc unui Ferrari 458 Italia pentru a încasa banii de pe asigurare. Suma urma să fie folosită la achiziția altui model Ferrari.

La vârsta la care mulți tineri nu se pot bucura nici măcar de prima mașină, un tânăr de 20 de ani din Elveția a încercat să scape de propriul Ferrari 458 Italia prin incendiere. Băiatul a apelat la această soluție pentru a încasa banii de pe asigurare. Bani care urmau a fi folosiți pentru achiziționarea unui exemplar ceva mai nou din portofoliul Scuderiei italiene, cel mai probabil un Ferrari 458 Speciale.

Îninte de a recurge la gestul extrem, tânărul a mers la mai mulți dealeri Ferrari pentru a-i fi evaluată mașina. Prețul oferit nu a depășit 200.000 de euro, prin urmare tânărul nu avea suficienți bani pentru achiziția unui 458 Speciale. Totuși, la sfatul unuia dintre angajații dealerului Ferrari, elvețianul a decis să incendieze sportiva pentru a încasa banii de pe asigurare, ceva mai mult de 200.000 de euro.

Împreună cu alți trei complici, printre care și angajatul showroom-ului, tânărul a trecut granița în Germania și a dat foc supercarului.

Esential 14 mașini exotice se aflau în garajul tânărului elvețian.
30.000 de euro este amenda pe care a primit-o tânărul.
Reprezentanții companiei de asigurări au investigat mai bine cazul cu ajutorul camerelor de supraveghereși a unor înregistrări telefonice, reușind să deslușească misterul și să demaște tentativa de fraudă.

Complet neobișnuit este faptul că puștiul mai avea în garaj alte 14 de mașini exotice cumpărate de tatăl său.

În plus, el beneficia în fiecare lună de o alocație cuprinsă între 5000 și 10.000 de euro. Tânărul de 20 de ani și complicii săi au fost găsiți vinovați, fiind condamnați și amendați cu sume considerabile.

Dintre toți, proprietarul trebuie să plătească cel mai mult, adică aproximativ 30.000 de euro. La finalul poveștii, puștiul a declarat că a apelat la această soluție pentru că îi era rușine să-i ceară tatului său un nou Ferrari.

Comentarii (13)

  • Prin ce drame trec unii ba... Viata e nedreapta.
    49 1
  • Băiat de bani gata. Geniu neînțeles. Pun pariu că nici nu știe să se șteargă singur la fund. Va învăța la "facultate".
    25 2
  • Tipul ăsta de atitudine duce la distrugerea mediului înconjurător. Consumator fără scrupule. Bani? Fără număr. Maneliști există în toată lumea.
    28 1
  • al naibi treaba......cu 14 masini exotice in garaj si tata milionar(din cate se intelege)......sa-ti incendiezi masina pt. bani de asigurare e nici u stiu cum sa ma exprim.......baiatu asta ar trebui sa faca puscarie vreo 20 de ani pt. ce a facut..........de ce nu intra la puscarie????/ca doar e tentativa de inselaciune/furt......bine ca saraci care fura o punga de alimente ca sa manance intra pan la 7 ani in cusca da astia nu........
    Ce dreptate face si Dumnezo asta(care o fi el).......
    14 7
  • @tzenu_bmw
    1 - Pai ce dreptate sa faca Dumnezeu daca nu exista ? Face selectia naturala.
    2 - Nu inteleg de ce ii era rusine de tasu sa ii cerata un Ferrari nou ? Avea mosu bani ? Avea ! Pai si atunci ? Cere ca are balta peste ! Doar era fisu !
    Ce a rezolvat cu asta ? Pe langa noul Ferrari care trebuie sa il cumpere tacsu, trebuie sa ii plateasca si amenda. Sa il scape si de inchisoare. Asa e cand nu ai minte ! Pusti prost.
    7 4
  • Ce alocatie de 5-10.000euro are ala ?
    Ca acuma invoc toti sfintii...
    8 8
  • Problema ii ca un adevarat pasionat auto ar avea o legatura emotionala cu masina lui si nu i-ar face asta niciodata. Stiu ca e doar un obiect, dar are valoare sentimentala. Dar probabil pentru cineva care a primit toata viata obiecte de genul si nu s-a zbatut pentru ele, in intelege ce inseamna sa le apreciezi.
    16 0
  • O fi ala de cu recordul de pe Transfagarasan, s-a suparat pe tats-o ca nu l-a luat si pe el!
    4 1
  • Unii dau foc la masini, altii la miristi, altii la palarie ! Lu' asta nu i-as mai fi vandut niciodata o masina Ferrari, ca vanzator...
    13 0
  • Ce diferenta si nedreptate e in lumea asta ! Unii isi dau foc in fata inor institutii din cauza greutatilor vietii iar altii dau foc supercarurilor pt. ca vor unul mai nou. Asa ceva ?
    3 0
  • Un bou. Imi place photoshopul in schimb.
    2 0
  • Un oarecare
    Si la noi in tara sunt destui care privesc cu invidie... ce si-ar mai dori sa le laude la prieteni si la TV la emisiuni specifice, ca au atatia bani incat isi dau foc la supercaruri...
    3 0
  • avyped
    eu stiam ca in Elvetia lumea e mai civilizata...si ca nu exista diferente asa mari sociale, unii cu Citroen si altii cu 16 si nu de orice fel (Porsche/Ferrari/Mercedes-Benz/etc.)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru