Un Rolls Royce Ghost de culoare roz luptă împotriva cancerului la sân

de Bogdan Mirică
Marti, 16.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a lansat o ediţie limitată, unică, botezată FAB1, care îşi propune să adune un milion de lire pentru o fundaţie care luptă împotriva cancerului la sân.

De cele mai multe ori, culoarea roz este folosită de publicul feminin pentru a duce la extrem ideea de personalizare. În cazul exemplarului Rolls Royce Ghost din imagine, scopul a fost unul mult mai nobil. Constructorul britanic de lux a creat un exemplar unic al actualului Ghost, în varianta cu ampatament mărit, pe care l-a botezat FAB1.

Scopul său este acela de a atrage fonduri destinate fundaţiei pentru lupta împotriva cancerului la sân. De aici şi culoarea roz aleasă pentru caroserie, organizaţia militând împotriva bolii cu un logo în această culoare.

Potrivit celor de la Rolls Royce, Ghost-ul FAB1 va fi folosit pentru a strânge un milion de lire. În următoarele 12 luni, el va putea fi închiriat pentru diverse evenimente de lux, cu unicul scop de a strânge bani. La finalul anului, Rolls va dona suma colectată fundaţiei care luptă împotriva cancerului la sân.

Urmareste Automarket
Pe lângă noua culoare de caroserie, Blushing Pink, şi interiorul îmbrăcat în piele Creme Light, Rolls Royce Ghost nu uită nici de celelalte detalii de design interior, cum ar fi legendara umbrelă, vopsită şi ea tot în roz.
Nu lipsesc pragurile laterale personalizate, tetierele brodate cu logo-ul fundaţiei, covoraşele roz şi jantele de 18 inch care vin să completeze aspectul ostentativ.

Nume mari se vor lăsa impresionate de proiectul FAB1 începând cu data de 18 aprilie, ele urmând să contribuie astfel la strângerea sumei.

via Rolls Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru