Vath a modificat modelul Mercedes-Benz SLS AMG Roadster

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german Vath s-a ocupat de modificarea spectaculoasă a roadsterului SLS AMG. Firma bavareză de tuning are în portofoliu multe modele Mercedes modificate.

Firma germană de tuning Vath a pregătit un kit pentru modelul Mercedes-Benz SLS AMG Roadster. Pacetul conţine modificări pentru motor şi supercharger precum şi o unitate ECU optimizată şi un filtru de aer sport. Toate aceste modificări măresc puterea motorului V8 de 6.2 litri de la 570 CP la 700 CP, iar cuplul motor de la 650 Nm la 850 Nm. Plusul de putere are un efect binefăcător asupra performanţelor acestui SLS AMG roadster modificat. Prima sută de km/oră este atinsă în 3.6 secunde, iar viteza de top este de 330 km/oră. Faţă de modelul de serie asta însemană 13 km/oră în plus.

Pentru a putea opri acest monstru, Vath a dotat modelul SLS AMG Roadster cu un sistem de frâne performant precum şi cu un nou sistem de evacuare din inox. De asemena au fost operate modificări la suspensie unde au fost montate arcuri sport şi un sistetem AMG Ride Control îmbunătăţit.

Urmareste Automarket
În ceea ce priveşte partea stilistică, SLS AMG a primit un spoiler faţă nou, un eleron amplasat pe portbagaj şi fuste laterale manufacturate din fibră de carbon.
Plus un set de jante de 20 de inch împreună cu anvelope 265/30 pe puntea faţă şi 315/25 pentru puntea spate.
La interior, SLS-ul AMG Roadster modificat de Vath are numeroarse inserţii din fibră de carbon.

Preţul acestui pachet de tuning este de 83.130 euro în Germania.

Via Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru