Vath urcă Mercedes-Benz C63 AMG Coupe la 756 CP

de Sebastian Toma
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz C63 AMG Coupe a primit un pachet de tuning de la VATH. Acesta dezvoltă acum 756 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3.6 secunde.

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe nu este un model care ar avea nevoie de prea multă atenţie din partea tunerilor, dacă judecăm după valorile pe care le prezintă fişa sa tehnică la plecarea din fabrică. Însă tunerii oferă pachete peste pachete pentru acest model, iar fiecare kit merge mai departe din toate punctele de vedere. De data aceasta, vorbim despre un pachet de la VATH, care ajunge să dezvoltă 756 CP şi 800 Nm. Graţie acestor modificări, modelul german este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3.6 secunde, pe când viteza maximă este de 350 km/h.

Creşterea puterii a fost obţinută cu ajutorul unui sistem de evacuare sport, un sistem de răcire a carburantului, un intercooler cu apă şi a unui compresor mecanic. În plus, modelul are acum jante din aliaj de 20 inch echipate cu anvelope de performanţă, un sistem de frânare de performanţă şi o suspensie reglabilă pe înălţime şi duritate. Întregul program de tuning costă 49.310 euro fără TVA.

Urmareste Automarket
În standard, Mercedes-Benz C63 AMG Coupe dispune de o unitate V8 de 6.2 litri aspirată, capabilă să producă 451 de cai putere şi care dezvoltă un cuplu motor de 600 Nm.
Cu acesta fiind zise, coupe-ul germanilor sprintează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 250 km/h. Pachetul sport oferit de constructor aduce 481 de cai putere, iar sprintul de la 0 la 100 km/h este îmbunătăţit cu 0.1 secunde.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru