Vechiul Volkswagen Passat CC primeşte o versiune de 500 CP de la MR Car Design

de Sebastian Toma
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la MR Car Design au lansat un pachet pentru versiunea pre-facelift a lui Volkswagen Passat CC. Aceasta dezvoltă 502 CP şi 700 Nm graţie unui kit turbo.

MR Car Design a ales să modifice versiunea pre-facelift a lui Volkswagen Passat CC. În loc să-i confere un pachet estetic, după cum sună şi numele casei de tuning, cei de la MR Car Design au preferat un pachet de performanţă. Astfel, motorul V6 de 3.6 litri care echipa versiunea de top a lui Passat CC a primit un kit turbo de la HGP, cu ajutorul căruia dezvoltă 502 CP şi 700 Nm. Vorbim despre o creştere de 202 CP şi 350 Nm, ceea ce ar trebui să aducă în plus performanţe remarcabile.

În mod miraculos, cei de la MR Car Design s-au abţinut să ofere un pachet estetic, incluzând doar un set de jante din aliaj în acest kit. Jantele respective au diametrul de 18 inch şi sunt realizate de specialiştii de la OZ, fiind vorba despre celebrul model "Ultraleggera", vopsit în negru. În spatele jantelor OZ găsim un sistem de frânare cu componente EBC şi Stoptech, iar suspensia de tip coilover, realizată de KW. Pentru un plus de performanţă pe viraje şi nu numai, Passat CC primeşte şi un set de bare stabilizatoare de la H&R.

Versiunea standard a lui Passat CC V6 FSI dezvolta 300 CP şi 350 Nm.

Aceasta era capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.6 secunde, cu o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Cei de la MR Car Design nu au prezentat specificaţiile versiunii modificate ale lui Passat CC 3.6 FSI, dar ne aşteptăm la valori mai bune la capitolele ce vizează dinamismul.

Via Worldcarfans

Comentarii (1)

  • imi place foarte mult vechiul passat cc
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru