Video. Prototipul viitorului Porsche 718 Cayman GT4 RS, spionat pe Nurburgring: modelul ar urma să ofere aproape 500 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre prototipurile viitorului Porsche 718 Cayman GT4 RS a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Lansarea noii versiuni este programată pentru anul viitor.

În toamna anului trecut, Frank Steffen-Walliser, omul responsabil de modelele Porsche 718 și 911, a declarat că își dorește să vadă o versiune extremă a noului 718 Cayman GT4 (foto).

La scurt timp de la apariția acestei informații, surse apropiate companiei au spus că modelul va purta numele de 718 Cayman GT4 RS. Acum, unul dintre prototipurile viitoarei versiuni a fost surprins în timpul unor teste care au avut loc pe circuitul german de la Nurburgring.

Conform rapoartelor, și viitorul 718 Cayman GT4 RS va miza pe același motor cu șase cilindri de 4.0 litri disponibil în acest moment pe versiunile 718 Cayman GTS 4.0 și 718 Cayman GT4. Cea mai potentă variantă a motorului pe benzină livrează 420 de cai putere, însă pentru viitorul 718 Cayman GT4 RS inginerii constructorului ar urma să opereze o serie de modificări pentru a crește resursele propulsorului până aproape de 500 CP.

În plus, viitorul model pregătit de Porsche va primi și o serie de elemente de caroserie inspirate de cele ale versiunii 911 GT2 RS, inclusiv o aripă spate supradimensionată.

Prezentarea noului 718 Cayman GT4 RS ar urma să aibă loc spre finalul anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru