Viitoarea generație BMW Seria 3 apare într-un nou clip oficial: sedanul constructorului german este surprins pe linia de asamblare

de Cornel Șocariciu
Sambata, 22.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un nou teaser video cu viitoarea generație Seria 3. De această dată, modelul constructorului german a fost surprins pe linia de asambalre. Viitorul Seria 3 va primi cel mai puternic propulsor pe benzină cu 4 cilindri din istoria companiei și va avea un coeficient aerodinamic de 0.23.

Pregătirile pentru lansarea noii generații BMW Seria 3 au intrat în linie dreaptă, iar oficialii producătorului german continuă campania de promovare cu un nou teaser video. De această dată, sedanul bavarezilor este surprins pe linia de asamblare.

Până în acest moment știm că noul BMW Seria 3 este cu 55 de kilograme mai ușor, în timp ce rigiditatea a crescut. Totodată, nemții spun că sedanul va primi cel mai puternic motor cu 4 cilindri pe benzină din istoria companiei, dar pentru moment nu au publicat și informații suplimentare.

Transmisia automată cu 8 rapoarte a fost și ea modificată, iar în urma schimbărilor pregătite, consumul de carburant ar urma să fie mai mic cu 5% comparativ cu actula versiune. Pentru a trece cu bine de noile teste WLTP, BMW a instalat și un filtru de particule.

În același timp, noul Seria 3 va primi o suspensie revizuită, o gardă la sol mai mică și un sistem de direcție recalibrat. Reprezentanții BMW spun că noua generație Seria 3 va avea un coeficient aerodinamic de 0.23.

În prezent, doar Mercedes-Benz Clasa A Sedan, Mercedes-Benz CLA și BMW Seria 5 reușesc să aibă valori mai bune (0.22) comparativ cu sedanul de clasă medie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru