Viitor incert pentru Audi TT: vânzările slabe din segment și electrificarea gamei ar putea duce la eliminarea modelului

de Cornel Șocariciu
Joi, 07.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conducerea Audi încă nu a luat o decizie clară cu privire la o nouă generație TT. Vânzările slabe înregistrate la nivelul segmentul și investițiile din domeniul electrificării sunt motivele pentru care Audi nu are un răspun clar cu privire la viitorul lui TT.

La jumătatea anului trecut, Audi a lansat TT facelift. Sportivul constructorului din Ingolstadt a primit modificări minore la nivel estetic, tehnologii noi și o gamă de motoare pe benzină ceva mai puternice. Cu toate acestea, viitorul lui TT în gama constructorului german este incert.

Conform declarațiilor făcute de Bram Schot, proaspătul CEO Audi, reprezentanții companiei încă nu au luat o decizie clară cu privire la o nouă generație TT. Vânzările slabe înregistrate în segmentul sport și investițiile în noile tehnologii electrice sunt principalele motive pentru care Audi încă nu are un răspuns clar cu privire la viitorul lui TT.

"Audi trebuie să obțină rezultate remarcabile în viitor, dar electrificarea gamei necesită investiții. Nu ne putem permite să fie prezenți pe toate piețele în toate segmentele", a declarat reprezentantul Audi.

Surse apropiate companiei susțin că înlocuitorul lui TT va fi un "coupe" cu patru portiere și hayon. "Cred că încă există un viitor pentru un sportiv legendar produs de Audi, dar nu știu dacă acesta va fi TT", a completat Bram Schot.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru