Bram Schot

Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover caută un nou CEO: pe lista scurtă se află foști manageri de la Audi și BMW

Jaguar Land Rover se află în căutarea unui nou CEO, întrucât actualul șef Ralf Speth se va retrage în luna septembrie. Pe lista scurtă de candidați se află foști manageri de la Audi și BMW, dar și un director din cadrul grupului britanic.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Audi se gândește să renunțe la diesel și benzină pentru unele modele: “Trebuie să investim în electrificare”

Unele modele din gama Audi nu vor primi o nouă generație, în timp ce altele vor rămâne fără o parte din motorizările actuale, potrivit CEO-ului Bram Schot, care spune că producătorul german trebuie să investească mai mult în electrificare, ce reprezintă o “reală provocare”.
Joi, 07 Martie 2019 | General

Viitor incert pentru Audi TT: vânzările slabe din segment și electrificarea gamei ar putea duce la eliminarea modelului

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie clară cu privire la o nouă generație TT. Vânzările slabe înregistrate la nivelul segmentul și investițiile din domeniul electrificării sunt motivele pentru care Audi nu are un răspun clar cu privire la viitorul lui TT.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Bram Schot este noul CEO Audi: olandezul va putea coordona și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro

Board-ul de Supraveghere Audi l-a desemnat în funcția de CEO permanent pe Bram Schot, actual CEO interimar al companiei, începând cu data de 1 ianuarie 2019. Olandezul va conduce managementul Audi AG, ce include și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Industrie

Șeful interimar Audi își dorește să rămână în funcție: “Mi-ar plăcea să ocup poziția de CEO pe termen lung”

Șeful interimar Audi, Bram Schot, și-a exprimat intenția de a ocupa funcția de CEO al constructorului german, pe termen lung, în contextul incertitudinilor legate de succesorul lui Rupert Stadler. Bram Schot a fost numit CEO interimar la Audi în luna iunie, după ce Rupert Stadler a fost arestat în scandalul Dieselgate.
Marti, 19 Iunie 2018 | Industrie

Criza Audi: nemții și-au ales un CEO interimar, după ce fostul șef a fost arestat în scandalul Dieselgate

Conducerea Audi l-a suspendat din funcție pe CEO-ul Rupert Stadler și l-a pus șef interimar pe Bram Schot, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Rupert Stadler a fost arestat de autoritățile germane în legătură cu implicarea sa în scandalul Dieselgate.

Tag-uri similare

Audi, criza, CEO, Rupert Stadler, suspendare, Bram Schot, interimat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru