Suspendare

Marti, 19 Aprilie 2022 | Intern

PROIECT: Permis suspendat pentru 60 de zile pentru folosirea telefonului mobil la volan

Potrivit unui proiect, avizat în comisiile de specialitate ale Parlamentului, perioada de suspendare a permisului de conducere va fi majorată de la 30 la 60 de zile inclusiv pentru folosirea telefonului mobil la volan, în timpul deplasărilor pe drumurile publice.
Joi, 17 Februarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz ar fi suspendat comenzile Clasei E în Germania, din cauza cererii prea mari

Potrivit presei germane, comenzile pentru Mercedes-Benz Clasa E sedan ar fi fost oprite în această țară. Din câte se pare, cererea de export este mult prea mare și, pe deasupra, constructorul din Stuttgart se luptă și cu un stoc redus de semiconductori.
Marti, 19 Iunie 2018 | Industrie

Criza Audi: nemții și-au ales un CEO interimar, după ce fostul șef a fost arestat în scandalul Dieselgate

Conducerea Audi l-a suspendat din funcție pe CEO-ul Rupert Stadler și l-a pus șef interimar pe Bram Schot, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Rupert Stadler a fost arestat de autoritățile germane în legătură cu implicarea sa în scandalul Dieselgate.
Joi, 01 Februarie 2018 | Industrie

Scandalul testelor pe maimuțe: Daimler a găsit “angajatul vinovat” și a cerut o investigație suplimentară în cazul studiului privind efectele emisiilor diesel

Daimler a anunțat suspendarea “angajatului vinovat” în cazul grupului de cercetare care a făcut teste pe maimuțe privind efectele emisiilor diesel și a cerut o investigație suplimentară din partea unei firme de avocatură.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

Renault, multumita de decizia FIA

Renault si-a exprimat satisfactia ca va putea concura in Marele Premiu al Europei si considera ca amenda de 50.000 de dolari este perfect justificata pentru ca echipa a incalcat regulamentul sportiv.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Renault a castigat apelul si va concura la Valencia!

Renault a primit acceptul de a concura in Marele Premiu al Europei din acest weekend dupa ce a castigat apelul impotriva suspendarii dictat de comisarii de cursa de la Hungaroring.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Renault: "Suspendarea este prea aspra si nedreapta"

Renault sustine ca suspendarea dictata impotriva sa pentru Marele Premiu al Europei este prea aspra si nedreapta, considerand ca echipa nu este vinovata de incidentul in care a fost implicat Fernando Alonso.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Renault pledeaza luni impotriva suspendarii de la Valencia

Oficialii Renault vor incerca astazi sa convinga Curtea Internationala de Apel a FIA sa permita echipei sa concureze in Marele Premiu al Europei. Verdictul va fi anuntat insa abia marti.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 TOP

Renault a fost suspendata din Marele Premiu al Europei

Renault a primit interdictia de a participa la Marele Premiu al Europei dupa ce pneul dreapta fata al monopostului lui Fernando Alonso a zburat pe pista in timpul cursei de la Hungaroring din cauza unei neglijente a echipei.
Marti, 28 Aprilie 2009 | Intern

Politia Rutiera a retinut 105 permise in trei ore in Bucuresti

Politistii Brigazii de Politie Rutiera au retinut nu mai putin de 105 permise de conducere in doar trei ore pe doua bulevarde din Bucuresti.
Marti, 20 Ianuarie 2009 | Economic

Toyota reduce productia la uzinele din Japonia

Constructorul nipon a anuntat ca va opri timp de 11 zile productia la toate fabricile sale din Japonia.
Marti, 20 Ianuarie 2009 | Industrie

Jaguar isi suspenda productia timp de doua saptamani

Jaguar a anuntat ca va opri productia la fabrica sa din Castle Bromwich, 3500 de muncitori urmand sa fie trimisi acasa timp de doua saptamani.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, regulament, FIA, vanzari, productie, Jaguar, Japonia, Ungaria, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru