Jaguar isi suspenda productia timp de doua saptamani

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.01.2009
Jaguar a anuntat ca va opri productia la fabrica sa din Castle Bromwich, 3500 de muncitori urmand sa fie trimisi acasa timp de doua saptamani.

Vanzarile slabe inregistrate in ultima vreme i-au determinat pe cei de la Jaguar sa urmeze tendinta generala a constructorilor din toata lumea si anume aceea de a opri productia.

Construtorul britanic de nisa se vede astfel nevoit sa trimita acasa 3500 de angajati de la uzina din Castle Bromwich, pe o perioada de doua saptamani. Fabrica produce in prezent modelele XF, XJ si sportiva XK. Anuntul vine la numai cateva zile dupa ce oficialii Jaguar au declarat ca se gandesc sa disponibilizeze 450 de angajati din cauza declinului vanzarilor.

Jaguar se adauga astfel listei de constructori care anunta oprirea productiei la fabricile din marea Britanie. In aceasta situatie se mai afla momentan Nissan, Toyota, Bentley si Aston Martin.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru