Viitorul Lexus IS va avea un design agresiv şi un şasiu sportiv

de Bogdan Mirică
Luni, 09.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie a modelului IS, aşteptată pe piaţă în 2014, va adopta un design mult mai agresiv, în ton cu ţinuta de drum, creat special pentru cei care preferă sportivitatea.

Lexus a decis să ofere publicului un IS modificat radical în 2014, atunci când noua generaţie a sedanului de clasă medie este aşteptată să debuteze.

Modelul japonez va impresiona în primul rând prin design, subsidiarul Toyota fiind decis să aducă cea mai agresivă propunere de pe piaţă. Nu va fi foarte greu, IS urmând să împrumute grila sub formă de clepsidră a proaspătului GS şi să pluseze cu un set de blocuri optice colţuroase şi un spoiler cu prize mari de aer.

Agresivitatea designului se va oglindi şi sub caroserie, acolo unde publicul va face cunoştinţă cu un şasiu nou. Cel mai probabil, viitorul IS ar putea prelua paltforma coupe-ului GT86, lăudat deja pentru comportamentul său pe asfalt.

Pentru a putea concura însă cu rivalii germani, viitorul IS va avea nevoie de mai mult. Sub capotă vor fi introduse motorizări noi, cu patru şi şase cilindri, ba chiar şi un ansamblu hibrid, creat special de părintele Toyota.

Urmareste Automarket
Tot pentru a putea pune probleme celor de la BMW, Mercedes şi Audi, japonezii şi-au propus ca odată cu noua generaţie să dezvolte şi mai mult gama modelului lor de clasă medie.
Astfel, IS va dispune de variante coupe, cabrio şi break, vitale pentru a satisface pretenţiile unui public tot mai pretenţios.

via autoblog

Comentarii (14)

  • Proprietar_de_Lexus
    O astep cu cea mai mare placere.Desi dupa cum spuneau cei de la Lexus,nu ar fi exclusa si o motorizare hybrid a viitorului model,iar sistemul de propulsie ar putea fi identic cu cel al lui Lexus HS 250h.
    8 3
  • Pinguinul_nuclear
    @Proprietar_de_Lexus-Imaginile noului Lexus LS vor aparea la sfarsitul acestei luni.Înaintea lansării oficiale, noul Lexus LS va fi prezentat pe 30 iulie la San Jose, California, în cadrul unui eveniment rezervat doar presei de specialitate. Partea frontală a viitorului sedan de lux va avea grila inspirată de la GS și faruri cu lumini LED.Noul model Lexus LS va fi o vitrină a tehnologiilor avansate, o parte dintre acestea urmând să confirme rolul de pionier al limuzinei în clasa lux.Uite aci,si eu astept cu nerabdare,mai ales sa ramana fara grai meltenii trioului german.

    http://www.autopassione.ro/noul-lexus-ls-va-fi-dezvaluit-la-sfarsitul-acestei-luni_12025
    2 2
  • Designul actualei generatii e foarte reusit, dupa parerea mea, pt ca reuseste sa imbine intr-un mod placut sportivitatea cu eleganta. Sper sa nu umble foarte mult la linia generala, ci mai degraba la spatiul interior, care e destul de restrans.
    4 0
  • Cred ca Mercedes va renunta la lansarea unui S nou anul viitor de teama noului LS, practic abandoneaza clasa de lux si pinguinii vor macani de bucurie
    2 4
  • Pinguinul_nuclear
    @dan_grac-Cine macane la urma macane mai bine.Ai sa vezi tu........Pun pariu ca creatia celor de la Lexus va va lasa ''gura casca'' mai ales pe ''puristi''.Daca modelul actual a fost o bijuterie,cel nou imi dau seama ca va fi ''o vitrină a tehnologiilor avansate'',exact cum am spus mai sus.Asa ca Rolls Royce-ul tau drag va avea de suferit ,mai ales ca noul LS nu va renunta la propulsia ''hybrid''.Parca visez cum noul LS va avea un super display de cinema in bord,la fel ca si GS.O sa cam planceti dupa trioul german.
    3 2
  • Pinguinul_nuclear
    Asa ca ''Toyota...tot Toyota ramane,stai linstit,ati vrea voi ''puristii' sa vedeti cum cade Totyota de pe primele locuri,lucru care nu se va intampla ...pt ca Toyota va fi mereu ''liderul'' adica number one.
    2 2
  • Cineva acum cateva zile a zis f bine..la anumite marci pretul este exponential nu proportional, dar daca n-ai cu cine vorbi...Lexus nu are treaba cu Rolls. Sunt convins ca va tremura concurenta cand pe noul LS vor vedea faruri cu LED , full led chiar ( care sunt de vreo 2 ani pe A8, de un an pe seria 6) si daca vor pune si-un ecran central de 19 " deja s-a cam terminat cu toate, plus un proiector in spate pt a viziona filme pe tot parbrizul, de vis...si ai zis f bine ca parca visezi, de fapt e sigur.
    1 2
  • Pinguinul_nuclear
    Mey Danutze,eu m-am referit la altfel de tip de tehnologie......LS va va avea pe el tehnologie unica fata de cele 3 limuzine mari premium,care va tremura tabla pe el cand il vor vedea.De exp:noul GS are ca tehnologie unica in caz ca nu ai auzit are sistem de climatizare de ultimă generaţie cu control electronic pe 3 zone (şofer/pasagerul din faţă/pasagerii din spate). Acest nou sistem automat „S-Flow” care economiseşte energia utilizează tehnologia de detectare a ocupanţilor pentru a direcţiona fluxul de aer doar spre locurile ocupate.

    Iar prima tehnologie nano-e din lume generează ioni în aerul din habitaclu. Aceşti ioni nu sunt benefici doar pentru piele şi păr, ci şi sterilizează şi dezodorizează automat tapiţeria+displayul multimedia de 12,3 inch.Nu cred ca beneficiaza (noul Audi a6,Mercedes e si BMW seria 5) de aceate tehnologii.Dar eu sper ca pe noul LS sa nu scoata din dotare standard pe versiunea ''president'',culisarea scaunului pasagerului spate,ca asta chiar ca nu are nici o limuzina din clasa tioului german,exceptand Maybachul.
    2 1
  • Pe bune ca S-class, seria 7 si A8 ( si nu numai) nu pot avea in spate scaune individuale reglabile electric? Versiunea "president"? Eu m-am "plimbat" cu-n astfel de scaun culisabil pe un 730d, "non president" doar "Individual". Deci noul LS te va steriliza practic, e bun, oare de trairi in lumi paralele te poate vindeca?
    1 1
  • Pinguinul_nuclear
    Aoleu,de unde ai mai aparut si tu tocmai in stirea asta,ca ai stricat tot farmecul.Chiar asa de egoist esti.......Tu chiar nu suporti marca asta?Sau nu iti place sa recunosti adevarul ca Lexus se afla peste ele?Eu recunosc,ca Toyota se afla peste el,cu acest concern super luxos.
    2 1
  • Pinguinul_nuclear
    Unde ai vazut tu mai omule ''scaune culisante'' la seria 7 si s.Stai asa ca nu scapi,iti arat imagini acuma.

    http://www.netcarshow.com/bmw/2013-750li/1024x768/wallpaper_1e.htm

    http://www.netcarshow.com/bmw/2013-7-series/1024x768/wallpaper_16.htm


    Uite la asta ma refer eu la LS


    http://www.netcarshow.com/lexus/2009-ls_600h_l/1024x768/wallpaper_25.htm


    http://www.netcarshow.com/lexus/2009-ls_600h_l/1024x768/wallpaper_2b.htm
    2 1
  • Pinguinul_nuclear
    Si uite are si masuta pentru Laptop sau tableta: http://www.netcarshow.com/lexus/2009-ls_600h_l/1024x768/wallpaper_26.htm
    2 2
  • Imi cer scuze ca te-am deranjat din aberatii, eu nu urasc marca asta, nu am nimic contra dar nici pro, mai ales in privinta Toyota, imi este indiferenta, dar cand vorbesti fara sa stii ceea ce spui, recunosc ca am o placere, poate sadica, sa te dezamagesc, de ex cu mult laudata optiune de scaun spate pliabil pe care "nimeni nu o mai are", dar pe care o au toti practic. E posibil ca faza cu sterilizarea sa n-o mai aiba nimeni, poate fi un as in maneca totusi.
    2 2
  • Pinguinul_nuclear
    @dan_grc-Acuma sunt putin nedumerit comentariul spus de tine...adika ti-as da like dar ti-as da si dislike.Dar pentru primele fraze spuse de tine,nu o sa iti dau nici like dar nici dislike.Iar ultimele fraze spuse de tine sunt fara sens.Te-ai uitat la linkurile cu poze care ti-le-am dat eu mai sus?Ai observat si tu acum,despre ce spuneam eu?Numai pe Maybach gasesti asa ceva,pe el sunt chiar pentru ambele locuri,dar s-au gandit bine cei de la Lexus sa puna pe un singur loc,poate versiunea asta noua va fi putin mai lunga si va avea ambele locuri.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru