Volkswagen anunță că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: prezentarea oficială va avea loc în octombrie

de Paul Cosma
Luni, 17.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen susține că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului, potrivit șefului Herbert Diess. Noua generație VW Golf va fi prezentată oficial în luna octombrie.

Brandul VW se află în toiul pregătirilor pentru începerea producției de serie în cazul celui mai bine vândut model din Europa.

Noua generație Volkswagen Golf trebuie să aducă o marjă de profit mai mare pentru constructorul german, acesta fiind unul dintre obiectivele impuse de CEO-ul Herbert Diess.

Șeful VW susține că echipa sa muncește din greu pentru ca noul Golf să fie lansat pe piață la momentul stabilit. Diess promite că primele exemplare Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul acestui an.

Amintim că prezentarea oficială a noii generații Volkswagen Golf este programată în luna octombrie. De asemenea, știm deja că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.

Via Automotive News

Comentarii (9)

  • andrei
    sunt curios de preturi. parca vad ca le mai scumpesc un pic.
    3 2
  • hazard
    cu siguranta o sa fie mai scumpe, abia astept sa apara in configurator sa vad cu ce motoare si cu ce dotari se lauda.
    1 3
  • andrei
    de unde ai atata siguranta? te bazezi pe ce?
    2 1
  • @andrei - se bazeaza pe istoric. Cam toate noile modele sunt o idee mai scumpe.
    2 1
  • andrei
    aia nu e o siguranta. e o presupunere. iar o idee inseamna nimic, daca la tine idee inseamna ce inseamna si la mine :) . le-au scumpit oricum aproape in fiecare an.
    eu ma refeream sa nu le mareasca cu un 5-10%.
    2 1
  • Oricum nu pasa nimanui. In sensul ca daca esti cam convins ca ai vrea un Golf, iti vei da singur motive sa ignori scumpiri sau eventuale avantaje la alte modele.
    Eu am facut asta de 2 ori. Chipurile am dat o sansa si altor modele dar tot Golf mi-am luat.
    3 2
  • andrei
    eu sunt convins ca pasa. sunt proprietar de golf, dar asta nu inseamna ca nu vad decat golf in jur. ca daca ma uit cu atentie, un leon e 95% golf, dar mai ieftin. de frumusete nu comentez ca aia e subiectiva. dar pretul nu e subiectiv. orice dotare de la golf pusa la leon sau octavia, e mai scumpa la golf decat la leon sau octavia. sesizabil.

    si sunt convins ca multi gandesc ca mine. vorbind generic, oamenii se uita la ce primesc pe ce dau. momentan nu vad marile salturi la g8. ca e conectat la internet, ok, dar atat? motoarele vor fi cele de pe g7 din ce se aude. cam slabut. o sa fie mai incapatoare. ok, era si cazul. dar cam putine chestii.
    2 1
  • De acord cu tine ca e o treaba subiectiva.
    Pe aceeasi logica nu are rost sa iti cumperi Audi A3 decat daca iti permiti fix dotarile care nu exista pe Octavia sau Golf.
    Cand cumperi masina X, cumperi marca si mici diferente care te gadila: un plastic mai bun, un strat in plus la geamuri, o mocheta mai buna in portbagaj si alte mici efecte de suprafata.

    Noul G vine cu un semi hibrid de 48V, cu bord digital, spatiu cum ai spus si tu (desi eu nu duc lipsa deloc in 7 de spatiu). Rar vezi revolutii totale, mai ales la VW.

    Pe de alta parte si noul Leon va fi mai scump deci comparam mere cu pere. Dar te ingeleg. No hate.
    2 1
  • andrei
    asa cum zici si tu, daca iti place o masina si esti setat pe ea, chit ca ii cresc ei pretul un pic, tot o iei. daca eu vreau telefonul X de 3000 lei si nu il gasesc decat cu 3100 o sa il iau cu 3100, normal. dar cu 4000 nu il mai iau deloc. cam asa si aici.
    o crestere mica de pret poate fi ok, mai ales ca de multe ori baga in standard anumite noutati.

    cumva ma astept totusi sa tina diferenta semnificativa intre g8 si id3 pentru ca altfel isi canibalizeaza vanzarile.
    eu tot sper ca mai au ei ceva noutati pe care nu le-au prezentat.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru