Volkswagen confirmă: versiunea alungită a lui ID.Buzz debutează în 2 iunie

de Tiberiu Safta
Vineri, 19.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii versiuni alungite a electricului ID.Buzz. Față de actualul model, noua versiune va primi un rând de scaune în plus.

În primăvara anului trecut, Volkswagen a dezvăluit oficial primul său monovolum electric, ID.Buzz. Noul model este unul dintre cele mai așteptate mașini ale mărcii germane din ultima perioadă, iar acum monovolumul cu zero emisii urmează să primească o versiune nouă, cu un ampatament alungit.

Tocmai de aceea, constructorul de la Wolfsburg a confirmat acum data lansării noii versiuni alungite. Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii despre noul model, însă știm că acesta va primi un rând de scaune în plus față de actualul ID.Buzz.

Nu se știe, de asemenea, dacă noua versiune alungită va primi o baterie diferită de cea văzută la versiunea obișnuită. Aici reamintim faptul că ID.Buzz este propulsat de un motor electric de 204 cai putere, alimentat de o baterie de 82 kWh.

Noua versiune alungită a lui Volkswagen ID.Buzz va fi prezentată oficial în 2 iunie.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru