Volkswagen continuă ofensiva în China. Noul Tavendor este un SUV pentru publicul asiatic

de Alexandru Monenciu
Marti, 30.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acesta este noul Tavendor, un SUV oferit exclusiv publicului din China și construit local de către FAW-VW. Acesta este oferit cu un motor de 2.0 litri TSI în două versiuni de putere.

Volkswagen are un portofoliu generos în China. Acesta a fost extins acum o dată cu lansarea noului Tavendor, un SUV construit pentru piața locală de către joint venture-ul FAW-VW pe o variantă a platformei MQB-Evo.

Din punct de vedere al dimensiunilor, Tavendor are o lungime de 4.936 de milimetri, o lățime de 2.015 milimetri, 1.756 milimetri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul măsoară 2.980 de milimetri.

Trecând peste designul exterior, care îmbină elemente atât de la modelele cu motoare termice cât și electrice ale producătorului din Wolfsburg, noul SUV Tavendor oferă un habitaclu minimalist.

Regăsim aici un tunel central poziționat mai sus, plafon panoramic, display de 10.2 inch pentru instrumentarul de bord digital și un ecran de 12 inch pentru sistemul multimedia. Tapițeriile vor diferi în funcție de nivelul de echipare bifat.

Clienții din China pot opta pentru o singură motorizare. Este vorba despre unitatea de 2.0 litri TSI, disponibilă cu 186 sau 220 de cai putere.

Singura transmisie este cea automată DSG, cu șapte rapoarte, iar tracțiunea integrală 4Motion este oferită alături de tracțiunea față.

via Volkswagen

Comentarii (2)

  • Adrian
    Sunt iluminate șinele de pe plafon? Ha!
    1 0
  • ODATA cu lansarea noului Tavendor, nu O DATA cu lansarea noului Tavendor.
    Mama ei de limba romana.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru