Volkswagen ID. Buzz a primit peste 20.000 de comenzi

de Tiberiu Safta
Luni, 31.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen ID. Buzz, monovolumul electric al mărcii germane, a acumulat peste 20.000 de comenzi. Cererea pentru noul model este mai mare decât numărul de unități care vor fi produse până la finalul anului.

Volkswagen ID Buzz este, cu siguranță, cel mai important model nou al mărcii de la Wolfsburg din 2022. Succesorul electric al celebrei familii de modele Volkswagen Bus se dovedește a fi destul de popular în rândul clienților.

Asta pentru că noul monovolum electric a primit nu mai puțin de 20.000 de comenzi, chiar înainte ca acesta să apară în showroom-uri. „Chiar și înainte de lansarea la reprezentanțele noastre, încă de la începutul vânzărilor în avans, am reușit deja să vindem peste 20.000 de exemplare ale lui ID Buzz”, a declarat Lars Krause, membru al Consiliului de Administrație din cadrul Volkswagen Commercial Vehicles.

„Cu disponibilitatea lor în showroom-uri, ne așteptăm la o nouă creștere a cererii”, a adăugat acesta în încheiere.

Producția noului Volkswagen ID Buzz a început în iunie, la uzina de la Hanovra, Germania. Volkswagen va construi doar 15.000 de exemplare până la sfârșitul lui 2022. Începând cu anul viitor, constructorul german vrea ca numărul de exemplare ID Buzz produse să crească la 130.000 de unități pe an.

Mai mult, din cele 15.000 de exemplare care vor fi produse în acest an, 6000 sunt rezervate pentru dealeri din întreaga lume și pentru presă.

Asta înseamnă că, în realitate, doar 9000 de exemplare ar urma să ajungă la casele clienților până la finalul anului.

Noul Volkswagen ID Buzz este disponibil și în România. Modelul electric pleacă, la momentul redactării acestui articol, de la 57.992 de euro.

via InsideEVs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru