Volkswagen ID.4 primește noi versiuni de bază în România: prețuri de la 35.000 de euro

de Paul Cosma
Joi, 08.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a introdus două versiuni noi pentru SUV-ul electric ID.4 în România, cu prețuri ce pornesc de la 35.000 de euro.

În septembrie 2020, Volkswagen a prezentat noul ID.4. SUV-ul electric dezvoltat de constructorul german împrumută numeroase elemente stilistice și tehnice de la hatchback-ul ID.3 și este dezvoltat pe baza platformei MEB, o arhitectură gândită special de nemți pentru modele electrice. 

La sfârșitul anului trecut, VW a publicat prețurile pentru noul ID.4 și pentru piața din România. În primă fază, SUV-ul electric a fost disponibil în varianta Pro Performance cu echipare 1st Edition. 

Modelul german primește acum noi versiuni de bază pe piața locală. În cazul lui ID.4 Pure, ce oferă un motor electric cu 148 CP și o baterie de 52 kWh, prețul de pornire este de 34.984 de euro. Autonomia este de 375 de kilometri. 

Volkwagen a introdus și varianta ID.4 Pure Performance, cu motor electric cu 170 de cai și bateria de 52 kWh. Prețul de pornire al acesteia este de 37.446 de euro, iar autonomia se ridică la aproximativ 345 de kilometri.

Comentarii (3)

  • Sa fim seriosi cu banii astia pot lua o garsoniera ,
    9 2
  • Unde, in Tecuci? Sau la Targu Secuiesc?
    2 8
  • mircea badea
    dar nu ai un buton la care sa limitezi puterea la jumate si astfel sa dublezi autonomia?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru