Volkswagen Multivan facelift, preparat de ABT Sportsline: suspensie Bilstein și versiuni cu până la 226 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Luni, 20.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Spotsline a dezvoltat un pachet de performanță pentru Volkswagen Multivan facelift. Unitatea diesel de 2.0 litri TDI oferă acum 180 CP, în timp ce versiunea de 2.0 litri biTDI dezvoltă 226 CP.

În prima parte a anului trecut, Volkswagen a lansat Multivan facelift. Modelul constructorului german a primit mici modificări la nivel estetic, un pachet consistent de sisteme de siguranță, dar și o versiune electrică dezvoltată în colaborare cu tunerul ABT Sportsline.

Acum, casa de tuning din Germania a pregătit o serie de modificări special gândite pentru versiunile echipate cu motoare cu ardere internă. Motorul diesel de 2.0 litri TDI pus la dispoziție de Volkswagen poate dezvolta 90 CP, 110 CP și 150 CP, în timp ce varianta de 2.0 litri biTDI propune 199 CP.

În urma instalării pachetului ABT Engine Control, varianta de top a motorului de 2.0 litri TDI oferă acum 180 de cai putere și 400 Nm (+60 Nm). Tot cu ajutorul unei noi unități de control, versiunea 2.0 biTDI va oferi 226 de cai putere și 490 Nm (+40 Nm).

Pe lista modificărilor, ABT Sportsline a trecut și o suspensie semnată de Bilstein, garda la sol a lui Multivan urmând să poată fi redusă cu până la 70 de milimetri. 

Pentru exterior, tunerul a pregătit jante noi care pot fi comandate în versiuni de 19 sau 20 de inch.

Via | ABT Sportsline

Comentarii (3)

  • Ce mai lipseste e un tuning pt motostivuitorul lui netam-nissan. :)
    12 1
  • wow ! Ce mai tuning, ce putere ce sportivitate acum avem si caravane tunate, puternice si rapide.
    4 1
  • Nu este prea frumoasa. De ai tuna asa ceva?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru