Volkswagen Polo GTI facelift va fi oferit şi cu transmisie manuală

de Bogdan Mirică
Luni, 05.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Polo GTI facelift, aşteptat să debuteze la începutul anului viitor, va beneficia de mai multă putere, dar şi de prezenţa unei transmisii manuale.

Prezentat în primăvara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Volkswagen Polo facelift nu a fost declinat încă şi în versiunea sa de performanţă GTI.

Constructorul german încă lucrează la aplicarea modificărilor estetice şi mecanice pe modelul sportiv, preferând să păstreze misterul asupra dotărilor şi performanţelor la care ne putem aştepta.

Cu toate acestea, Moritz Silzer, , a declarat că noul Polo GTI facelift va avea ceva mai multă putere, adică 192 de cai însă va oferi două opţiuni în ceea ce priveşte transmisia. Pe lângă automata cu dublu ambreiaj DSG, VW va oferi Polo GTI şi în compania unei cutii manuale, adresată tuturor celor care vor să se bucure de mai multă implicare.

Odată cu acest anunţ, Silzer a lăsat să se înţeleagă că şi cuplul motor a crescut, nu doar puterea. Oficialul Volkswagen a motivat şi decizia de a folosi cutia manuală. Se pare că tot mai mulţi entuziaşti şi pasionaţi au cerut acest lucru.

Însuşi Silzer se arată un fan al transmisiilor manuale. „Poate sunt un tip de modă veche, dar în cazul unei maşini sport vreau să depun efort, să muncesc împreună cu maşina.”

Comentarii (2)

  • Dacia Plant
    Cu toate ca nu-mi cumpar masina, felicitari pentru initiativa de a pune o cutie manuala pe o masina sportiva. Mi se pare cea mai calitativa masina din clasa mica, iar cum mai este oferita si cu 192cp cu 6 trepte... no comment.
    16 4
  • Bogdan
    Sunt mari sanse ca pretul sa sara de 20.000 de euro.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru