Volkswagen pregătește încă două modele electrice: ID Lounge și ID Aeroe vor completa gama germanilor

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de electrice Volkswagen va include cel puțin încă două modele în următorii ani, întrucât germanii au confirmat că vor lansa ID Lounge și ID Aeroe, despre care însă nu a oferit alte informații.

Grupul Volkswagen se pregătește de lansarea unei ofensive puternice pe segmentul mașinilor electrice, prin care va încerca să lase în urmă scandalul Dieselgate.

Volkswagen ID este primul care va intra în producție de serie, iar constructorul a confirmat recent că și conceptul ID Buzz va fi disponibil pe piață la un moment dat. În cadrul unei prezentări interne, oficialii mărcii au dezvăluit însă și alte două modele electrice pe care le vor lansa cel mai târziu în 2022.

Primul dintre ele este Volkswagen ID Lounge, care ar putea lua forma unui SUV de mari dimensiuni cu spațiu generos pentru pasagerii din spate și care ar putea fi înrudit cu viitorul Audi e-tron. Cel de-al doilea model se va numi Volkswagen ID Aeroe, numele său sugerând un posibil model sportiv sau un sedan de performanță.

Cel puțin pentru moment, Volkswagen nu a furnizat niciun fel de detalii despre cele două modele, cu excepția faptului că acestea se vor comercializa în special în Statele Unite și China.

De altfel, germanii au admis recent că piața din China va dicta în bună măsură structura gamei de modele electrice, mai ales că această țară va avea în curând cele mai dure norme de poluare.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru