Volkswagen prezintă noul T-Roc Cabriolet: SUV-ul cu plafon soft-top are 2 motoare pe benzină de 115 și 150 de cai putere

de Paul Cosma
Miercuri, 14.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a prezentat noul T-Roc Cabriolet, versiunea cu plafon soft-top a SUV-ului său compact. Modelul beneficiază de două motorizări pe benzină, respectiv 1.0 litri cu 115 cai și 1.5 litri cu 150 CP. Volkswagen spune că T-Roc Cabriolet va debuta la Frankfurt, iar lansarea va avea loc în primăvara lui 2020.

La doi ani de la prezentarea noului T-Roc, nemții au publicat primele imagini și detalii cu privire la T-Roc Cabriolet, versiunea cu plafon soft-top a celui de-al patrulea SUV din gama VW.

Noul model va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce se va desfășura în perioada 12-22 septembrie, iar lansarea este programată pentru primăvara anului viitor.

T-Roc continuă tradiția unor modele ca Beetle și Golf, care au avut și ele soft-top. Potrivit VW, acționarea plafonului are nevoie de doar 9 secunde, iar acesta poate fi închis sau deschis la viteze de până la 30 km/h.

T-Roc Cabriolet beneficiază de două motorizări pe benzină: 1.0 cu 115 CP și 1.5 cu 150 CP. Cutia manuală cu 6 trepte vine în standard, însă există și opțiunea unei cutii cu 7 trepte și dublu ambreiaj.

Clienții pot alege între echipările Style și R-Line, cea din urmă având un caracter mai sportiv. T-Roc Cabriolet dispune de opțiunea noii generații a sistemului de infotainment MIB3.

Informațiile pot fi afișate pe display-ul de 8 inchi. În combinație cu Active Info Display și ecranul de 11.7 inchi, T-Roc Cabriolet beneficiază de un “cockpit digital”.

Via VW

Comentarii (3)

  • Foarte interesanta si utila masina intradevar...oare un crafter decapotabil nu fac astia?
    17 8
  • Eu sunt foarte curios ce vanzari or sa aiba :)
    3 2
  • @zarnesteanu
    Are sigla de VW, deci o sa se vanda.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru