Volkswagen suspendă producția lui T-Roc, cel mai popular model al mărcii în Europa

de Alexandru Monenciu
Luni, 04.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen este nevoit să oprească, timp de 9 săptămâni, producția lui T-Roc din cauza inundațiilor din Slovenia care au afectat fabrica principalului furnizor de piese.

Crossover-ul T-Roc este cel mai popular model al germanilor din Wolfsburg pe Bătrânul Continent.

Din păcate, din motive care nu țin de Volkswagen, constructorul este nevoit acum să oprească producția lui T-Roc pentru 9 săptămâni.

Potrivit celor mai recente informații, inundațiile din Slovenia au afectat fabrica principalului furnizor de piese pentru acest model, KLS Ljubno. Pagubele suferite de uzină au fost estimate la peste 100 de milioane de euro.

Aceeași sursă mai susține că, din această cauză, furnizorul nu poate garanta componentele destinate modelului T-Roc. Acest lucru ar putea afecta și producția altor modele Volkswagen, comercializate în Europa.

Uzina din Portugalia, unde este asamblat modelul T-Roc, va fi închisă în această perioadă, iar cei 5.000 de angajați vor fi trimiși în concediu. Salariile nu vor fi afectate, mai transmite sursa.

via Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Octavian
    Las un Comentariu PLICTISITOR
    3 3
  • Plictisitor de bun!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru