Volkswagen T-Roc facelift: faruri restilizate, jante noi și interior revizuit

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen prezintă noul T-Roc facelift. Îmbunătățirile, în mare parte estetice, vor fi preluate atât de modelul standard, cât și de versiunile T-Roc R și T-Roc Cabriolet.

În vara anului 2017, Volkswagen a lansat modelul T-Roc. Poziționat în gamă între T-Cross și Tiguan, acesta a fost, la acea vreme, al patrulea SUV din portofoliul european al producătorului din Wolfsburg.

Acum, T-Roc a primit o serie de îmbunătățiri care vor fi preluate de toate versiunile din gamă.

Pentru început, Volkswagen a operat câteva modificări la partea frontală. Farurile au fost restilizate și sunt unite cu o bandă LED atunci când clientul bifează farurile Matrix. În caz contrar, SUV-ul este echipat cu faruri LED, dar fără acea bandă.

Avem apoi lumini de ceață verticale, stopuri revizuite (tentă fumurie și o nouă semnătură LED), spoiler spate redesenat și jante noi cu diametrul cuprins între 16 și 19 inch. În continuare, versiunea de top T-Roc R vine cu spoilere proprii, jante Jerez de 18 inch, sistem de evacuare Akrapovic și capace gri pentru oglinzile laterale.

În interior, pasagerii vor regăsi un volan identic cu cel de pe Golf, bord acoperit cu un material moale, instrumentar de bord digital cu ecran de 8 inch, iar display-ul central este oferit în versiuni de 6.5, 8 sau 9.2 inch.

Sistemul multimedia este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Sistemul IQ.Drive Travel Assist a fost și el adăugat în oferta lui T-Roc facelift.

via Volkswagen

Comentarii (8)

  • Bubi Mubi
    E sigur faptul că VW și Audi și-au pierdut designerii.
    După cum arată faceliftul T-Roc, pare că l-au ofertat pe designerul de la Citroen. Nu-i puțin lucru să faci o mașină de 40 k să arate ca una de 15 k.
    26 9
  • @Bubi Mubi: ultima propozitie - epic! :)) De acord. Si eu am mai spus-o p'acilishea in repetate randuri ca VW si-a propus sa-si stearga produsele, sa le anonimizeze ca design. E fix decizia lor, sa le uram Succes! zic :))
    18 5
  • Seriff
    Sandero arata mai bine.
    23 7
  • @Bubi... de unde ai scos prețul ăsta de 40 k pentru un T - ROC?
    5 13
  • Prețul de bază la VW este irelevant. Pachetele de echipare obligatorii pentru o mașină nouă în 2021 duc prețul serios peste 40 k. Chiar și la nivel de vârf, bordul de plastic al VW mă amuză și sper să nu-l mai văd niciodată.
    14 7
  • cineva
    Design reciclat de vreo 15 ani! Uitați-vă la un Golf 6 și apoi la 8. Nu prea sunt diferențe de design. Așa-i și la celelalte mărci din VAG, mai puțin la Seat, care arată cât de cât mai de actualitate.
    Cât despre acest model ce să zic? Elementele acelea albastre mă obosesc.
    11 3
  • Dar tot asa rau T Roncane ?
    Pentru mine a fost o mare dezamagire aceasta masina. Arata bine, dar nu am rezistat cu ea mai mult de jumatate de an.
    7 1
  • andrei
    aoleo! deci g6 e ca g8??? cand esti beat poate.
    dar volanul nu e deloc ca la g8. e ca la g8 r-line, gti gte gtd R. nu golf in echiparile life, style.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru