Block revine in WRC in Raliul Turciei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Ken Block este principala noutate de pe lista participantilor in editia 2010 a Raliului Turciei din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri.

Ken Block a confirmat ca va concura in sapte raliuri pe parcursul sezonului 2010 al WRC, iar Raliul Turciei va consemna a doua sa prezenta in competitie dupa ce anterior a mai participat la etapa din Mexic, acolo unde a fost nevoit sa abandoneze.

Pe langa prezenta lui Block, alti 10 piloti vor concura in categoria WRC, numele acestora fiind bine-cunoscute fanilor. Ca de obicei, Citroen Total va miza pe serviciile lui Sebastien Loeb si Dani Sordo, in timp ce rivalii de la BP Ford spera sa intrerupa dominatia francezilor cu ajutorul lui Mikko Hirvonen si Jari Matti Latvala.

Kimi Raikkonen si Sebastien Ogier formeaza cuplul celor de la Citroen Junior, in timp ce Matthiew Wilson si Henning Solberg vor pilota pentru Stobart Ford. Federico Villagra va fi si de data aceasta singurul pilot al echipei Munchi's Ford, in timp ce Petter Solberg continua aventura ca pilot privat la volanul unui Citroen C4 WRC.

Numarul total al participantilor din toate clasele se ridica la 43, Raliul Turciei fiind punctul de plecare al competitiilor FIA Junior WRC si Pirelli Star Drivers.

Raliul Turciei va avea loc in perioada 16-18 aprilie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru