Raikkonen, incantat de prestatia din Raliul Turciei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.04.2010
Kimi Raikkonen este satisfacut dupa ce a obtinut locul 5 in Raliul Turciei, cea mai buna clasare personala in scurta sa cariera in WRC.

Kimi Raikkonen a debutat cu stangul in primul sau sezon complet in WRC, inregistrand doua abandonuri in Suedia si Mexic.

Treptat, finlandezul a capatat experienta, iar in Iordania s-a clasat pe locul 6, pentru ca in Turcia sa inregistreze cea mai buna performanta din scurta sa cariera: un loc 5.

Pilotul echipei Citroen Junior este multumit de progresele realizate in aceasta perioada, insa admite ca trebuie sa-si imbunatateasca in continuare performantele.

“Ma simt din ce in ce mai increzator in Citroen C4. Sunt foarte multumit de parcursul pe care il pot avea fara sa-mi asum riscuri. Suntem capabili sa ne apropiem de pilotii din fata noastra, acesta fiind si obiectivul nostru cheie. Munca grea efectuata cu echipa a dat in sfarsit roade si sunt din ce in ce mai increzator. Avem cateva saptamani libere inainte de urmatorul nostru raliu, dar obiectivul nostru ramane neschimbat: trebuie sa continuam sa imbunatatim”, a declarat Raikkonen in cadrul unui comunicat de presa.

Finlandezul nu va participa in Raliul Noii Zeelande din perioada 7-9 mai, insa va reveni in WRC pentru Raliul Portugaliei, programat pentru 28-30 mai.

Via | Citroen Junior | Foto: Kimi Raikkonen

Comentarii (6)

  • Kimi
    In Iordania a terminat pe locul 8 nu pe 6 :) Keep flying ! :)
    7 4
  • lol
    in iordania nu a terminat deloc
    5 7
  • Mama Matura
    Bine spus, in Iordania nu a terminat deloc, daca nu ma insel s-a rostogolit :)
    4 6
  • ...
    Unii vorbesc in necunostinta de cauza ;)
    6 2
  • fa bani din sttul pe net
    detalii pe link
    getthem.blinkweb.com
    multumesc!!!
    0 1
  • cobra
    Ca si Massa, fanii lui sunt total paraleli cu lumea asta...
    In raliul Mexicului s-a rostogolit, in Iordania a terminat pe 8.
    Vorbiti aiurea ca si preferatul vostru!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru