Raliul Turciei

Luni, 21 Septembrie 2020 | General

Campionatul Mondial de Raliuri: Elfyn Evans a câștigat Raliul Turciei și a devenit noul lider al clasamentului general

Elfyn Evans s-a impus în Raliul Turciei. Pilotul Toyota revine astfel pe prima poziție a clasamentului general provizoriu și are un avans de 18 puncte în fața coechipierului Sebastien Ogier. Podiumul din Turcia a fost completat de Thierry Neuville (Hyundai) și Sebastien Loeb (Hyundai).
Luni, 16 Septembrie 2019 | Motorsport

Dublă pentru Citroen în Raliul Turciei: francezul Sebastien Ogier câștigă etapa din Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Turciei. Francezul obține astfel a treia victorie a sezonului și urcă pe locul secund în clasamentul general. Poziția a doua din Tucia a fost ocupată de Esapekka Lappi, coechipierul francezului în cadrul Citroen. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Andreas Mikkelsen (Hyundai).
Duminica, 16 Septembrie 2018 | Motorsport

Performanță românească în raliuri: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu, locul doi în etapa de WRC2 din Turcia și locul 8 la general

Simone Tempestini și Sergiu Itu au obținut cel mai bun rezultat din istorie pentru un echipaj românesc în Campionatul Mondial de Raliuri: locul 2 la clasa WRC2 și locul 8 la general în Raliul Turciei.
Luni, 26 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Cum abordeaza Raikkonen raliurile din WRC

Kaj Lindstrom, copilotul lui Kimi Raikkonen, dezvaluie amanunte inedite din spatele scenei despre modul in care finlandezul abordeaza raliurile din WRC.
Joi, 22 Aprilie 2010 | WRC

Raikkonen, incantat de prestatia din Raliul Turciei

Kimi Raikkonen este satisfacut dupa ce a obtinut locul 5 in Raliul Turciei, cea mai buna clasare personala in scurta sa cariera in WRC.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | WRC

Solberg nu are fonduri suficiente pentru a castiga in 2010

Petter Solberg a dezvaluit ca nu poate risca obtinerea unei victorii in WRC din cauza bugetului limitat de care dispune pentru cele doua masini Citroen C4.
Marti, 20 Aprilie 2010 | WRC

Hirvonen nu renunta la titlul mondial

Mikko Hirvonen considera ca are in continuare sanse la titlul mondial, desi diferenta care il separa de Sebastien Loeb in clasament a urcat la 41 de puncte.
Luni, 19 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Cum a abandonat Sordo in Raliul Turciei

Dani Sordo a abandonat in Raliul Turciei intr-un viraj in care au mai avut probleme Petter Solberg si Sebastien Ogier.
Luni, 19 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Raikkonen impresioneaza in Raliul Turciei

Kimi Raikkonen a obtinut locul 5 in Raliul Turciei, cea mai buna clasare a pilotului finlandez in Campionatul Mondial de Raliuri.
Duminica, 18 Aprilie 2010 | WRC

Sebastien Loeb a castigat Raliul Turciei!

Sebastien Loeb a castigat detasat Raliul Turciei, intrucat Petter Solberg si Mikko Hirvonen nu au putut reduce diferenta dupa anularea a doua probe speciale.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | WRC

Turcia, PS 14-17: Loeb a preluat conducerea

Sebastien Loeb este noul lider in Raliul Turciei, dupa ce Sebastien Ogier a pierdut conducerea in urma unor probleme la unul dintre cauciucuri.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Cum a abandonat Ken Block in Raliul Turciei

Ken Block a abandonat in prima zi a Raliului Turciei dupa ce a ramas blocat pe traseu. Americanul a revenit in competitie sambata conform regulii superrally.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 17 Aprilie 2010 | WRC

Turcia, PS 9-13/23: Ogier ramane lider, lupta stransa pentru locul 2

Sebastien Ogier continua sa fie lider in Raliul Turciei dupa primele 13 probe speciale, insa lupta pentru locul 2 a devenit din ce in ce mai acerba.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | WRC

Turcia, PS 5-8/23: Ogier ramane lider, Loeb doar pe locul 5

Sebastien Ogier se mentine pe primul loc in Raliul Turciei dupa primele 8 probe speciale, in timp ce Sebastien Loeb este doar pe pozitia a 5-a.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | WRC

Turcia, PS 1-4/23: Lupta echilibrata pentru primele pozitii

Sebastien Ogier a preluat conducerea in Raliul Turciei dupa primele patru probe speciale, insa primii 5 piloti sunt despartiti de numai 8 secunde.
Joi, 15 Aprilie 2010 | WRC

Citroen a dominat shakedown-ul din Raliul Turciei

Sebastien Loeb si Dani Sordo au terminat pe primele doua pozitii shakedown-ul contand pentru Raliul Turciei, devansandu-l pe Mikko Hirvonen de la BP Ford.
Joi, 15 Aprilie 2010 | WRC

PREVIEW Raliul Turciei: Cine poate opri dominatia lui Loeb?

Sebastien Loeb va incerca sa obtina a treia victorie consecutiva din 2010 in Raliul Turciei, ce se va desfasura pe un traseu nou pe pietris si asfalt.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | WRC

Villagra va avea un nou copilot in Raliul Turciei

Federico Villagra va fi nevoit sa apeleze la serviciile unui nou copilot in Raliul Turciei, intrucat Jorge Perez Companc nu este disponibil pentru acest eveniment.
Marti, 13 Aprilie 2010 | WRC

VIDEO: Rezumatul Raliului Turciei din ultimii 7 ani

Automarket va prezinta un scurt rezumat video al editiilor precedente din Raliul Turciei, castigate de Carlos Sainz, Sebastien Loeb, Marcus Gronholm si Mikko Hirvonen.
Marti, 13 Aprilie 2010 | WRC

Solberg sarbatoreste 150 de raliuri cu copilotul sau

Petter Solberg si copilotul sau Phil Mills vor sarbatori in Turcia raliul cu numarul 150 petrecut impreuna in Campionatul Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Raliul Turciei, Block
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru