Hirvonen nu renunta la titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.04.2010
Mikko Hirvonen considera ca are in continuare sanse la titlul mondial, desi diferenta care il separa de Sebastien Loeb in clasament a urcat la 41 de puncte.

Mikko Hirvonen a pierdut orice sansa la victorie in Raliul Turciei in urma unor probleme la unul dintre pneuri, iar in cele din urma a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 3.

In urma acestor rezultate, finlandezul ocupa pozitia a treia in clasamentul general, la 41 de puncte de liderul Sebastien Loeb si in imediata apropiere a lui Petter Solberg.

Chiar daca Loeb pare sa fi luat deja un avans decisiv pentru al saptelea titlu mondial consecutiv, Hirvonen ramane increzator ca poate opri dominatia francezului in WRC. “Lupta este mai stransa decat a fost vreodata. Anul trecut am avut sanse pana in ultima etapa, iar in Turcia au fost si alti piloti care puteau castiga, precum Dani Sordo (n.r - coechipierul lui Loeb) si Sebastien Ogier (n.r - pilot la Citroen Junior)”, a declarat pilotul echipei BP Ford.

Hirvonen mizeaza pe faptul ca situatia actuala din clasament ii este mai favorabila decat cea din sezonul precedent, cand rivalul sau castigase primele patru raliuri si luase deja o optiune serioasa pentru trofeu.

“Ce s-a intamplat anul trecut demonstreaza ca niciodata nu poti sa stii ce se va intampla.

Suntem intr-o pozitie mai buna comparativ cu anul trecut si cred ca pilotez mai bine ca niciodata. Cu siguranta vom lupta cu Loeb”, a adaugat el.

Via | WRC

Comentarii (2)

  • Ivanoff
    Stai relax Miko...
    Stai relax ca victoria finala nu tine de cum pilotezi sau de cum a decurs pana acum campionatul ci de alegerea celor mai bune strategii a sefilor de echipe ca de...sunt doar doi producatori si niciodata nu va iesi in fata lui Loeb Sordo sau Ogier,numai voi la Ford ia-ti mai lasat cate o victorie la Latvala...
    Halal campionat!
    E mai murdar si decat Liga lu' Mitica...
    1 0
  • pac pac
    aaa
    ai fost tu acolo si ti-a zis hirvonen ca totul tine numai de strategie ????ma prietene ca sa castigi o cursa in primu rand ai nevoie de un pilot bun (loeb) poti sa ai audi quatro de 400 de cai si degeaba ca nu faci nimic deci taaaaci
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru