Villagra va avea un nou copilot in Raliul Turciei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Federico Villagra va fi nevoit sa apeleze la serviciile unui nou copilot in Raliul Turciei, intrucat Jorge Perez Companc nu este disponibil pentru acest eveniment.

In tandem cu Jorge Perez Companc, Villagra a obtinut doua clasari in puncte in primele trei etape din sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri, terminand pe locurile 2 si 3 in rundele din Iordania si Mexic.

Intrucat Companc nu poate participa la Raliul Turciei din motive personale, Villagra va fi nevoit sa apeleze la serviciile lui Jose Dias in calitate de copilot. Acesta l-a inlocuit pe Companc si in doua raliuri din sezonul precedent, iar acest lucru nu l-a impiedicat pe Villagra sa obtina un loc 4 in Raliul Greciei.

De altfel, acesta este si motivul pentru care pilotul echipei Munchi’s Ford este increzator ca poate obtine o noua clasare in puncte. “Va fi putin ciudat sa nu-l am alaturi pe Companc drept copilot, dar am mai pilotat cu Dias, asa ca nu vad nicio problema. Sunt foarte increzator dupa performanta din Iordania si astept cu nerabdare Raliul Turciei pentru a castiga mai multe puncte pentru echipa”, a declarat el.

Via | WRC

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru